פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר לא הבנתי את הדבר שאמרת לי להשיג VASSER .. ומילק אינק.. אני לא עושה שחזור מערכת כי זה תמיד דופק לי את המחשב וזה פרמוט על בטוח!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים http://download.microsoft.com/download/whistler/Install/2/WXP/EN-US/TweakUiPowertoySetup.exethis is the setup fileafter its installed, run it go to "repair" and choose "rebuild icons"g'luck
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר תודה רבה על התוכנה ועל העזרה.. אבל עדיין לא השתנה, כלומר זה משתנה למאית השניה וחוזר להיות ללא אייקון מה עושים ? אין עוד דרך ?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים what about re-installing the program ?(and removing it after you see stuff are ok)
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים מחבר נראה לך שאם אני אתקין את התוכנה מחדש זה יעזור ?עריכה :====התקנתי מחדש ושוב לא עזררר
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים למה?!מה הקשר בין שיחזור לפירמוט?בכל אופן , לא נראה לי שיש עוד פתרונות לבעיה שלך...
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים אם השתמשת בתוכנה אתה יכול לעשות דרך התוכנה שחזור לאייקונים הרגלים או להוריד את האייקונים הרגילים ולהפעיל אותם דרך התוכנה
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים מחבר milk-inc : אצלי יש בעיה שמתי שאני עושה שחזור מערכת, אז הוא לא מצליח להשלימה והמחשב לא עולה יותר לשולחן העבודה.בגלל זה אני צריך לפרמט אח"כ לצערי.. (מנסיון רב של שחזורים לא יוצלחים)!וג'וני, מאיפה אני מוריד את האאייקונים ?ד"א: האייקוים שנעלמו הם של שירים , סרטים , תוכנות ושל המחשב שלי (כולל הדיסקים המקומיים C,D והצורב ודיוידי).האייקונים שנשארו הם של התיקיות (חלקם) ושל קבצי הזיפ.
פורסם 2005 במרץ 2420 שנים לא הולך לך השיחזור מערכת כי אתה לא משתמש בSERIAL מקורי של WIN אם תשיג מקורי אני יביא לך מדריך איך לשנות אותו למקורי תגיד לי באיזה תוכנה השתמשת<?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.