פורסם 2005 במרץ 2120 שנים משחק חזק ביותר,מעולה. גראפיקה מושקעת בצורה בלתי רגילה.משחק יותר טוב מג'נרלס לדוגמא. חובה להוריד/לקנות מה שבא לכם...מה שכן צריך הרבה מקום (6גיגה) ומחשב חזק מה שלצערי אין לי כ"כבקיצור מומלץ!
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים חשבתי על להוריד את המישחק אבל לא ידעתי אם הוא יפה או לא..תופס הרבה מקום..תודה על הידיעה..אני יוריד אותו.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אפשר לומר שאת שלושת רבעי המשחק יש לי (המבין יבין...),מצפה בקוצר רוח אליו! נא לא לפרסם ספויילרים אשר הן בדיון הזה בבקשה.
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים איזה בהמה המשחק הזה יש למישהו SS ברזולוציה גבוה ? סוף סוף יהיה יורש לג'נרלס
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים אני מסיים לקנות אותו עוד שעהההתקנה ארוכה?חחח אהבתי...איפה אתה קונה אותו באימיול או בפאבים של FTP?או איפה??(שאלה רצינית..)ואם מישהוא יכול לענות לי?כי אין לי חשק להתחיל לקנות אותו ואז לראות שהוא לא עובד...דרך עגב זה המפרט:פנטיום 3 800 מגהרץ 256 זיכרון וכרטיס מסך גיפורס 256...(בקצרה כן..)יעבוד?
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים זה באמת הפך להיות אשכול התלהבות על הורדה ולכן אנעל אותואם אתם רוצים לדון ברצינות על המשחק בלי להתלהב ש"קניתם" אותו תפתחו חדש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.