פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אני הולך עוד מעט לצבא וצריך לפתוח חשבוןהשאלה היא איזה בנקכמו כן כל עצה בנושא תודה
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מה שהכי נגיש אליךאני פתחתי בבנק השכונתי... בדוגרי זה לא הכי משנה, אני בודק מצב חשבון וכאלה דרך האינטרנט, והמשכורת נכנסת ישר לבנק בלי צורך להפקיד - ככה שזה די נוח.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים בתור אחד בן 16 וחצי (כמעט 17) ישלי ניסיון רב עם בנקים.....[= הייתי בבנק הפועלים...אבל בדר"כ התורים שם ארוכים וזה בילוי לכל היום. אח"כ עברתי לדיסקונט....חרא שירות....(לפחות בסניף על יד הבית שלי) עכשיו אני בבנק אוצר החייל וזה בינתיים עובד לי סבבה...ומה שלא מקולקל לא מתקנים....
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים רק בשביל להפקיד דברים פיזיים (כסף מזומן, צ'קים), ואז זה במילא לא כזה נורא (מה גם שיש [לפחות אצלי, בבנק הפועלים] תיבות שירות עצמי).את כל שאר הפעולות (פקדונות, העברות, תשלומים, כרטיסי אשראי וכו') ניתן לבצע באינטרנט...
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים עדיף שתשאל את הממורמרים של הבנקים (ההורים שלנו, דודים ודודות ועוד המון אנשים....)
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים צודקים, למעשה זה לא כ"כ משנה איזה בנק....גג תקבל מטריה או משהו דבילי מתנה.אני בבנק הפועלים , לא נכנסתי לשם מאז שפתחתי את חשבון הבנק, הכל דרך האינטרנט....
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים כן, קיבלתי איזה תלוש מטומטם של 50 שקל ב TNT ועוד איזה חצי מטר פיצה אם אני קונה מטר או משהו כזה בפיצה מטר......חבל לא לקחתי ת'תיק גבאגב אם אתה מעל 18 אתה יכול לפתוח לבד, אם לא - תצטייד בזוג הורים (רק אחד מספיק בעצם) ואיזה שעה-שעתיים פנוייות
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים זהו זה איזה שעה לחתום על כל המסמכים, אז להביא דיסק מן, וכריך... אההה....ואיך שכחתי!!! זה יעלה לך בסביבות ה - 5 ש"ח, אז אל תשכח...אחרת בזבזת זמן... בהצלחה! נארגילה....בוקר טוב.... 8)
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים איזה בוקר, אני ער מ7 בבוקר ועד 17:00 רק שמרתי סוף סוף רגילההההההההה! בשבוע איחור ויומיים פחות אבל גם משהו מוזמנת ליצור קשר באייס או בפלא ד"א ובנימה זאת - אני זז לאכול :-*
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.