עבור לתוכן

מה לעשות כשיצורי rd&d רוצים לרצוח אותי?!

Featured Replies

פורסם

^^^^^^^^^

התכוונתי לRTPC וחבורתו.

לך תשמן צינורות ביוב.. תקח ת'גועל נפש שלך מכאן ותעשה לי טובה... אם יש לך מה להגיד, אז תגיד... אבל אם אין לך מה להגיד, אז אל תגיד את זה - ובטח שלא פה.

תגובה אחרונה שלי בדיון הזה (אלא אם תבוא תגובה ראויה להתייחסות *שיעול*)..

• תגובות 79
  • צפיות 3.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כשהייתי בגרמניה יום אחד בעיירה שהיינו בה היה יריד ימי הביניים, כולם עשו את העירה כמו איזה כפר מלפני 500 שנה, הם נשאו חרבות, בגדים מימי הביניים, הקימו אוהבלים שבהם מוכרים כל מיני דברים שהם יצרו בעצמם כמו שהיו מייצרים בימי הביניים... (למשל כובעים ובגדים שעשו מחיה שחוטה על המקום חץ-וקשת שגילפו על המקום...) היה נחמד.

תחזרו לנושא של התראד , זה רציני , כמה יצורים שמשחקים RDND מעוצבנים על גילי בגלל משהו מאד יצורי

אצלנו קוראים לזה rdnd. נכון שזה לא כל כך נורא?

פורסם

לא נראה לי שזה אותו הדבר.

פורסם

לך תשמן צינורות ביוב.. תקח ת'גועל נפש שלך מכאן ותעשה לי טובה... אם יש לך מה להגיד, אז תגיד... אבל אם אין לך מה להגיד, אז אל תגיד את זה - ובטח שלא פה.

תגובה אחרונה שלי בדיון הזה (אלא אם תבוא תגובה ראויה להתייחסות *שיעול*)..

מה אתם ילדים מסכנים? זה מה שיש לכם לעשות בחיים לצחוק על אנשים פחות "מגניבים" ממך

חוץ מזה שהם חבורה של פצפיסטים וילדים שלא יודעים ללכת מכות אז אנ'לא מבין מה אתה נלחץ בכלל.

מה אתה ערס???

האמת שעד עכשיו חשבתי שאתה בסדר

עד שקראתי את השטויות האלה

תתבגרו כבר, ובעיקר RTPC.

פורסם

אתה מקבל תפקיד, אתה משחק אותו.

rdnd...

זה לא רק ללכת מכות עם חרבות אתם יודעים.

וד"א, התמונות של הילדים עם החרבות שם, ממש עלוב :) לא מגיע לרמה של החרבות שכמה מייצרים אצלנו.

פורסם

אהההה HoT-DoG אתה משחק בזה? אם ככה אז מגיע לך התנצלות, לא חשבתי ממש על מה שאמרתי על האנשים שמשחקים בזה כי לא חשבתי שיש פה מישהו כזה. בכל מקרה צר לי אם פגעתי בקהילת שחקני ה-rd&d, אבל צר לי מאוד לומר לך שכל השחקנים ש*אני* מכיר (שזה 2 בערך) הם נמושות ורכיכות.. אני מקווה שלא תקח את זה קשה. ולא, אני לא צוחק על אנשים פחות "מגניבים" ממני, כי אני הרי לא כל כך מגניב...

כנ"ל לגבי werner.

פורסם

גדווווול

תגובה סטלנית ביותר בנאדם :)

בקשר לרכיכות, בעיר שלי יש מספיק שחקני אר שהם בדיוק ההפך, ואם הם לא היו רגועים כל כך לא היה כדאי לך להתחיל איתם...

והם לא היו מכים אותך עם חרבות פיבר וספוג..

ד"א, מישהו יודע איפה אפשר להשיג סכיני מנתחים?

יש לנו אחד שיש לו קשת סוסה (מעבר למותר) והוא עשה לעצמו חצים עם ראש של סכין מנתחים, והוא לא מוכן להגיד לנו איך הוא השיג. :o

אבל הוא מטורף. הוא בקטע של סכינים וכאלה.

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר להשיג סכיני מנתחים?

חדר ניתוח :smile1:

פורסם

אהההה HoT-DoG אתה משחק בזה? אם ככה אז מגיע לך התנצלות, לא חשבתי ממש על מה שאמרתי על האנשים שמשחקים בזה כי לא חשבתי שיש פה מישהו כזה. בכל מקרה צר לי אם פגעתי בקהילת שחקני ה-rd&d, אבל צר לי מאוד לומר לך שכל השחקנים ש*אני* מכיר (שזה 2 בערך) הם נמושות ורכיכות.. אני מקווה שלא תקח את זה קשה. ולא, אני לא צוחק על אנשים פחות "מגניבים" ממני, כי אני הרי לא כל כך מגניב...

כנ"ל לגבי werner.

האמת שאני לא משחק בזה, ולמה אתה אומר שהם נמושות ורכיכות הם עשו לך משהו? דיי להיות ערס...

גדווווול

תגובה סטלנית ביותר בנאדם :)

בקשר לרכיכות, בעיר שלי יש מספיק שחקני אר שהם בדיוק ההפך, ואם הם לא היו רגועים כל כך לא היה כדאי לך להתחיל איתם...

והם לא היו מכים אותך עם חרבות פיבר וספוג..

ד"א, מישהו יודע איפה אפשר להשיג סכיני מנתחים?

יש לנו אחד שיש לו קשת סוסה (מעבר למותר) והוא עשה לעצמו חצים עם ראש של סכין מנתחים, והוא לא מוכן להגיד לנו איך הוא השיג. :o

אבל הוא מטורף. הוא בקטע של סכינים וכאלה.

למה אתם נותנים לאנשים לעשות דברים כאלה?

אתה לא חושב שזה קצת מסוכן?

זה דיי עובר את הגבול...

פורסם

אני אומר אל תפריע להם :silly:

פורסם

אתה מקבל תפקיד, אתה משחק אותו.

rdnd...

זה לא רק ללכת מכות עם חרבות אתם יודעים.

עדיין, החרבות שלהם יותר חדות, כלי הנשק שלהם יותר אותנטיים, והניב הקלטי מתקופת ימי הביניים, שלהם, מדובר באופן יותר שוטף  :cool2:

פורסם

עדיין, החרבות שלהם יותר חדות, כלי הנשק שלהם יותר אותנטיים, והניב הקלטי מתקופת ימי הביניים, שלהם, מדובר באופן יותר שוטף :cool2:

לא ראית חרב לטקס טובה כנראה :)

וזה לא אומר שהוא לא משחקים אר, זה רק אומר שהם עושים את זה טוב יותר.

ולזה שאמר שחצים עם סכין מנתחים עובר את הגבול: הבאנדם לא יורה בזה חס וחלילה. הוא מכין את זה כי הוא מאוהב בסכינים, חצים, ראשים מיוחדים.. אף אחד לא משתמש בדברים כאלה בתור משחק.

בשביל זה יש חצים עם ראש מרופד בטונה ספוג...

איך נותנים לו לעשות דבר כזה? מי אנחנו שנגיד לו מה לעשות בזמן הפרטי שלו?

אבל זה מגניב שיש לו סכין מנתחים. מאוד שימושי לחיתוכים של דברים רכים (ספוג למשל). לא מוכרים דברים כאלה בסופר, אני מניח.

פורסם

ואי איך התראד הזה התפתח. בינתיים שאתם מדברים כאן, חברים שלי ואני שוחחנו על זה קלות(RDND) וגיליתי שלחבר שלי יש חברים במזרח ראשון שמשחקים בזה. מוזר.

פורסם

RULE THE PC שני אומר כנס בהם, תראה להם מי שליט הממלכה, תראה להם מאיפה משטין הדרקון שלך.

שלח עליהם את צבא שכירי החרב שלך תביא אותה בכישוף לא מהעולם הזה!

העיקר שתצלם :lol:

פורסם

בשבוע הבא :

מה לעשות כשחבורת הומואים רוצים לזייו לי ת'צורה ?!

תשובה מראש

לקנות וזלין ... הרבה וזלין

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים