פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אולי נעשה משלחת לוחמות של בנות הפורום, נתלבש כמו זינה הנסיכה הלוחמת, ונצא להגן על גילי השברירי שלנו? :-* :2gunsfiring: :itschy:
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים סתם תהיתי אולי לעוד בן אדם היה עסק עם משפחות פשע של RD&D חחח אשכרה מאפיה של חנוניםיש איזה אבן מיוחדת או חרב שאפשר לשחד אותם לעזוב אותי? כאילו לאדע... מה מאוד נחשק במשחק הזה?מה בכלל הפואנטה של המשחק? שיצחקו עלייך?הייתי מסביר לך, אבל רק אנשים חכמים יכולים להבין.תנסה להכין סורד-קילר.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אולי נעשה משלחת לוחמות של בנות הפורום, נתלבש כמו זינה הנסיכה הלוחמת, ונצא להגן על גילי השברירי שלנו? :-* :2gunsfiring: :itschy:את מתנדבת?
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים יש שמועות רבות שהם הולכים לעשות לי לינץ'אני מוכן לטפל בהם בשבילך.תמורת סכום צנוע כמובן, יפתרו לך כל הבעיות איתם. (ולמעשה עם כל אחד אחר בבית ספר שלך)
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אבנים מרוססות בספריי זהב זה ה-דבר בקהילה. אולי באמת תתחפשו לאמזונות? רק בשביל הקטע
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אבנים מרוססות בספריי זהב זה ה-דבר בקהילה. אולי באמת תתחפשו לאמזונות? רק בשביל הקטע הא! גיליתי את הפטיש (סטיה*) שלך!
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אם היא חושבת שהיא יכולה להיות זינה, למה לא?וזה לא הפטיש שלי. אני חדש בעסק האר..יש לנו אחד שיש לו פטיש לפטישים (בדיוק כמו שזה נשמע, פטיש לכלי עבודה בשם פטיש), אם זה עוזר לכם.ויש לנו עוד אחד שלובש חולצות ורודות.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר וואי אמזונות זינות מה שלא יהיה ממש מתנה טובה לאתר בשביל פורים אבל עכשיו לעיניים הרצינים יותר: יצורי RD&D למצוא מישהו שיטפל בהם זה לא בעיה (קונים בקבוק וודקה לחבורת הרוסים הגדולים הכי עצבנית שיש וזהו) טוב אני אגיד להם שיש לי בשבילם 10 קילו של אבני זהב (אבנים מרוססות בצבע אמרת נכון?) אבל אם הם לא יסתפקו אני אגיד להם שיש לי סורד-קילר..... מלחמת היורמים נפתחה!!! מוהאהאהאאה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.