פורסם 2005 במרץ 2020 שנים יחי הדיונים המטומטמים שנועדו להצחיק ואין להם מטרה ותועלת, אבל אפשר לריב בהם המון! לך תביא ביד או משהו. לשחקני אר אין סיבה להתחיל איתך סתם ככה אם לא תתן להם סיבה, ורד מהקטע שהם חבורת מטומטמים oO.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים וואי וואי מי מנסה להצחיק אותךזה מקרה אמיתי!!!!!!רגע, הם באו אליך ואמרו לך..."אתה המקוש שלנו, אנחנו יודעם איפה את גר!"???
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים להביא ביד מותר. לגמור לא. לך תמצא מישהי ותכניס אותה להריון, יותר טוב? העיקר שתמצא עיסוק בשעות הפנאי ואל תתחיל עם אנשים שכל מה שהם רוצים זה לשחק. " להתחמש באמ"לחי פלסטיק " רציני אחושילינג אני ממליץ על חרב 130 מפיבר עובי 1.2, לפי תקני בתל"ן.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים רגע אני לא מביןמדובר במשחק מחשב או בפריקים שנפגשים ומרביצים אחד לשני עם חרבות מפלסטיק?
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר יש שמועות רבות שהם הולכים לעשות לי לינץ' אז אני מחפש דרכים להתגונן נגדם.... תחשבו איה מצחיק עם 5 יצורי rd&d יבואו אליי יעשו סלטות וינסו להרוג אותי עם מקלות פלסטיק ולוורנר... חח עזוב אותך נראה לך שחרבות פלסטיק זה באמת משהו רציני?! כל יום שישי היצורים האלה מביאים את החרבות לבית צפר אז היה יום שישי אחד שהיה מבחן חוזר חצי מהכתה שלי באה לבית צפר ויש לי חבר אחד חגורה שחורה בטקוואנדו.. הם חשבו שהם יכולים לקחת אותו... פחחח עושה להם קרקס ולברטון D&D זה משחק מחשב וRD&D זה D&D לאנשים שחושבים שזה מציאותי
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים משפט סיני עתיק אומר: אם רודפים אחריך פריקים של אר ומנסים להרוג אותך-תברח . ועכשיו ברצינות: אתה באמת חושב שאנחנו נוכל לפתור לך את הבעיות דרך פה? חחח נופ. דריה, היא לא מתה. רק פיזרו עליה שיקוי מרדים.
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר סתם תהיתי אולי לעוד בן אדם היה עסק עם משפחות פשע של RD&D חחח אשכרה מאפיה של חנוניםיש איזה אבן מיוחדת או חרב שאפשר לשחד אותם לעזוב אותי? כאילו לאדע... מה מאוד נחשק במשחק הזה?מה בכלל הפואנטה של המשחק? שיצחקו עלייך?
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים LLLLLLLLLLLLLLLLOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLL :lol: :lol: :lol: :lol: הרגת אותי!!!!!!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.