פורסם 2005 במרץ 2020 שנים שלום,אני רוצה לבנות רשת ביתית בין 2 מחשבים שיש לי, הבעיה היא שאני צריך לשתף עוד 2 מדפסות שיש להם IP ואין באפשרותי לשנות למדפסות את ה IP שלהם, וה IP שלהם לא בסיגמנט של 196.168. חשבתי להגדיר IP נוסף כדי שזה יעבוד אבל זה לא מצליח לי.מישהו יכול להסביר לי או אולי לתת הצעה לפיתרון?
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים לא בטוח שזה מה שאתה מתכוון אבל בכל מקרה,מאפיינים של הכרטיס רשתאחרי זה TCP/IP מאפייניםלמטה יש כפתור בשם מתקדם תלחץ עליוושם יש כפתור של הוספה.. בעזרתו אתה יכול להוסיף IP נוסף לכ.רשת שלך[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים אילו מדפסות אלה?אם של HP (ורוב הסיכוי שגם רוב החברות האחרות) אתה יכול לגשת אליהן דרך web interface ולשנות להן את כתובת ה- IP.גם אם יש לך תוכנת ניהול למדפסת, אתה אמור להיות יכול לשנות את ה- IP.חוץ מזה - הוספת עוד כתובת IP על כרטיס הרשת עובד יופי - עשיתי את זה פעם אחרי ששמתי DHCP ושכחתי לשנות את הכתובת למדפסת.בכל אופן - אם יש לך DHCP - אתה יכול לתת למדפסת לבקש כתובת במקום לתת לה כתובת קבועה.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים מחבר HUB שאליו מחוברת המדפסת שאי אפשר לשנות לה את ה IP ול HUB מחובר גם 2 המחשבים האחרים.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים ?!למה בדיוק?אין בעיה להעביר דרך hub שתי רשתות שונות, ואין בעיה להגדיר על אותו כרטיס רשת שתי כתובות IP.מה בדיוק הבעיה כשאתה מנסה להגדיר עוד כתובת IP על אותו כרטיס רשת?
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים אתה יכול להגדיר גם 100 כתובות IP לכרטיס רשת אבל זה לא יפתור את הבעיה שלואסור ששני מכישרים עם אותה כתובת IP ישבו על אותה רשת מקומית.הוא לא יכול לחבר 2 מדפסות עם אותה כתובת IP להאב, זה פשוט בלתי אפשרי.
פורסם 2005 במרץ 2220 שנים א. עד עכשיו בשום מקום לא היה כתוב שלשתי המדפסות יש אותה כתובת IPב. (לא ממש רלוונטי לדיון אלא רק בשביל הויכוח) שני מכשירים יעם אותה כתובת IP יכולים לשבת על אותה רשת מקומית פיזית, אם מגדירים להם VLAN שונה.
פורסם 2005 במרץ 2320 שנים באמת לא ברור למה החלטתי שיש להם אותה כתובת IPאולי תכתוב איזה IP יש לכל אחד מהם?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.