עבור לתוכן

אני רוצה לקנות בעיה דרך MUSTUP אבל ....

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות נגן דרך האתר MUSTOP אבל.... יש מישה ושקנה דרך באתר הזה תוך כמה שמו המוצר הגיע ? שרות טוב ? חייב ויזה בנלאומית ?

למישהו יש את המספר שלהם אני חחיב לדבר איתם ?

פורסם

NETVISION

זה אחד הסופנסרים

אני חושב שזה די אמין...

פורסם

כן זה של נטוויז'ן...אז זה אמין מאוד...

רק אל תשכח שאין לך אחריות יש אחריות רק על המשלוח...

פורסם

הזמנתי נגן MP3 דרכם (מאמזון) לפני כמה חודשים.

היה סבבה, הגיע די מהר, רק שהם לא תרחו להודיע לי מתי שזה הגיע לארץ. מסתבר שזה שכב אצלם כמה ימים והם לא אמרו כלום, אז קיבלתי אותו רק איזה שבוע וקצת לאחר ההזמנה.

וכן, צריך כרטיס אשראי בינלאומי. כל כרטיס שעבד לך בנסיעה לחו"ל יעבוד.

ויש את המספר שלהם באתר, נו באמת......

פורסם

מוסטופ לא אמינים והשירות שלהם מיותר.

פורסם

מוסטופ לא אמינים והשירות שלהם מיותר.

דבר ראשון, יש גם את האתר המתחרה EZBUYUS שעושה בגדול אותו דבר (רק ששב EZ המוצר מגיע אליך לבית, וב MUSTOP אתה צריך לאסוף אותו מהסניף הקרוב לבית שלך של DMO)...

דבר שני, אני הזמני ממוסטופ פעמיים ולא היתה לי אף בעיה שקשורה אליהם (פעם אחת לא שלחתי להם את הקבלה אז המוצר התעקב עד ששלחתי), המוצרים מגיעים לרוב תוך שבוע וחצי - שבועיים.

דבר שלישי, לא ברור לי למה השירות מיותר, כשיש מקומות בארה"ב שלא עושים משלוחים לארץ...

לגבי הטלפון שלהם, רשום באתר שלהם (זה שאתה מאותגר זה בעיה אחרת :) )....

http://www.mustop.com/include/general/custServicedetails.htm

לגבי סוג הויזה, כמובן שזה גם רשום באתר שלהם.. חבל שאתה לא מחפש:

http://www.mustop.com/CustService/CustServiceMain.asp?tab=8

האם חייבים לשלם לחנות באמצעות כרטיס האשראי שאת פרטיו נתתי לכם?

לא. דמי המשלוח ועלויות השחרור ממכס יחויבו באמצעות כרטיס האשראי שאת פרטיו העברתם לנו בתהליך הרישום. כרטיס זה יכול להיות כרטיס האשראי הישראלי הרגיל שלכם. כרטיס האשראי בעזרתו תרכשו בחנויות האמריקניות באינטרנט חייב להיות כרטיס בינלאומי, בדיוק כפי שקורה כאשר אתם נוסעים לחו"ל ורוכשים דבר מה.

פורסם

דבר ראשון, יש גם את האתר המתחרה EZBUYUS שעושה בגדול אותו דבר (רק ששב EZ המוצר מגיע אליך לבית, וב MUSTOP אתה צריך לאסוף אותו מהסניף הקרוב לבית שלך של DMO)...

לא נכון, הם התחילו לעבוד כבר לפני חודשיים בערך עם DHL והשליח מגיע עד הבית.

http://www.mustop.co.il/popup1.jpg

אני לפני שבועיים בערך הזמנתי רמקולים לרכב.

ביום חמישי הם הגיעו לסניף mustop בניו-ג'רסי. ביום שישי הם נשלחו לארץ. ביום שלישי בבוקר הם כבר היו אצלי בבית.

אגב,

פרקי הזמן הקשורים לתהליך המשלוח

פרק הזמן אשר לוקח לחבילה להגיע מארה"ב לישראל, מתחלק לשניים.

1. פרק הזמן הלוקח לחבילה להגיע מהספק למרכז ההפצה של מסטופ בארה"ב. פרק זמן זה תלוי בלעדית בספק השולח ובאמצעי בו הוא משתמש לשילוח החבילה. פרק זמן זה יכול להיות שונה אצל ספקים שונים. מידע לגבי משך הזמן שלוקח לספק לשלוח את המוצר, מצוי בדרך כלל באתר הספק, תחת סעיף שירות לקוחות.

2. פרק הזמן הלוקח לחבילה להגיע ממרכז השרות של מסטופ בארה"ב לאחד ממרכזי ההפצה שלנו, ועד להגעתה לכתובתכם בארץ. פרק זמן זה נמשך כ- 5 ימי עבודה. בזמן זה החבילה מטופלת על ידי מסטופ, ואנו נעשה את מירב המאמצים להביאה אליך במהירות.

חשוב לציין, כי משלוח חבילה עלול להתעכב מעבר למצוין לעיל, במקרה של תקלה במטוס, בעיות מזג אויר, עיכוב החבילה במכס וכדומה.

ובאמת, כנס לאתר שלהם. תקרא את ה-FAQ ("שאלות נפוצות"), תקרא את כל הפרטים. כי נראה לי שממש אין לך מושג מה הכוונה בשירות שהם נותנים ("לקנות מהם", "חייב ויזה בינלאומית?" וכו').

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים