עבור לתוכן

שאלה על זכרונות (KINGSTONE VS CORSAIR) + מפרט המחכה לאישורכם :)

Featured Replies

פורסם

א. הם לא, אחוז ההחזרות והתקלות באביט הוא מהגבוהים בשוק.. עם כל הכבוד ליכולת אוברקלוקינג אגדית ופיצ'רים אדירים.

ב. ברור לי שלא הפנתאצבע מאשימה לאתר שלנו, אבל אתה אומר לבחור.. אל תקשיב לאתרים שאמורים להיות המקור מספר אחד שלו למידע בנושאי צרכנות מחשבים. מה אתה רוצה שהוא יקשיב למוכר בבסטה הקרובה לביתו?!

ג. לקבל חומרה בחינם?! אני אומר לך שהאתרים בחו"ל יקבלו אם הם לא ילקקו לחברות, בחו"ל יש רמה מסויימת ואם לא אתה פשוט לא קיים.

ד. הבא לי דוגמא בבקשה בנושא הMSI.

• תגובות 58
  • צפיות 4.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

א. אתה טועה..אומנם יש בעיות כמו בכל יצרנית לוחות, אבל בהחזרות הם מהחברות הטובות ביותר, לא עושים בעיות..והאחוז נמוך יחסית לאחרים...אגב- רוב הבעיות הן כתוצאה מO\Cים רצחניים למדי, מודים וכדומה...

ב. נכון, זה בדיוק מה שאינ אומר..ושיקשיב לדיעות משתמשים שאין להם סיבה להטות את דעתו.

ג. זה שאתה אומר זה לא מספיק, הביקורות מכורות ברובן.

ד. בדוק השוואות לוחות KT333..

פורסם

בקשר לזיכרון, קינגסטון הם לא הכי טובים והכי יקרים. יש כאלה שהם הרבה יותר טובים לOC ויותר מהירים.

פורסם

אביט היא חברה קטנה מאוד ביחס לאסוס, MSI, גי'גהבייט וכו'.

הכמות ייצור שלהם נמוכה.. והמספר של הלוחות הפגומים אשר יוצאים מהמפעל הוא בין הגבוהים.

שנית, ההחלפות בארץ ובחו"ל הן בעיתיות מאוד בגלל מלאי מצומצם שאביט מחזיקים.

והם עושים הכי הרבה בעיות, וזאת עובדה..

פורסם

נכון, כי אחוז הקונים שלהם לא גדול..זה לא מורה על איכותם.

לא נכון.

היא לא בעייתית, כייון שמתבצע משלוח..חוץ מזה- מדיניות ההחלפות של אקסלנט לא בעייתית- אתה מביא את הפגום ומזמינים לך חדש..אולי אפילו נותנים חולפי, לא ביררתי.

זאת עובדה לא נכונה.

פורסם

פשוט לא!

אתה לא מבין, ההחזרות ביחס לקונים היא גדולה ביותר.

אם נפלתה על לוח תקין אז במאת תקבל לוח טוב.. אבל עם אביט הסיכוי לקבל אכן לוח תקין על המשלוח הראשון הוא נמוך יותר מ-MSI לדוגמא.

בנוסף, אם חיפשת תא הסיבה לכך שאין יבוא רציני של לוחות אביט לארץ זה בעקבות הסיבה הזאת.

אביט היאחברה מאוד קשה בענייני החלפות מה שהורס מאוד את עניין הכדאיות, אביט מתקנת חלק מהלוחות ושולחת חזרה או שלא שולחת כלל עד שהלוח הגיע אליהם ונעשו עליו בדיקות מה שמעקב את כל התהליך .. ומוציא המון לקוחות לא מרוצים.

פורסם

פשוט כן!

אני מבין טוב מאוד, ההחזרות ביחס לקונים לא גדולה לא בכלל, והסיכוי הוא בדיוק אותו סיכוי.

הסיבה שאין יבואן סיד רלאביט היא הסיבה שהלוחות האלה עדיין לא מוכרים בארץ (לא מכירים) ולכן אין מישהו שמתחייב לקנות כמות מסויימת, ככה אביט לא יכולים לתת בלעדיות ומשום כך כל חנות שמביאה לוחות של אביט קונה אותם מאביט ישירות או שיש מישהו שקונה מאביט ישירות ומעביר לחנויות...ככה זה גם עם אפוקס.

היא לא חברה קשה בענייני החלפות ושמעתי דברים טובים מאוד עליהם בנושא הזה..למשל- שליחת צ'יפי ביוס למבקשים ללא צורך בתשלום שלך על המשלוח..דבר שלא ידוע לי שחברות אחרות עושות גם.

פורסם

פשוט כן!

אני מבין טוב מאוד, ההחזרות ביחס לקונים לא גדולה לא בכלל, והסיכוי הוא בדיוק אותו סיכוי.

זה אומר שאתה לא מבין.

אינ מדבר עם יבואנים, אני מעביר לך פה פידבק ישיר מהם אתה פשוט לא מוכן להודות בכך.. וחבל.

פורסם

איז היבואן יגיד לך שחברה אחרת יותר טובה בקטע הזה? הרי שי לו אינטרס להרוויח.

חוץ מזה, יבואן אסוס "מתברך" בזמן אספקה\בדיקה ארוך מאוד של הלוחות..אז לפני שמדברים על אביט... ;)

פורסם

מה?!

יבואן .. לא בלעדי של לוחות אסוס או MSI, אלא יבואן שרוצה הלגדיל את השוק שלו והתעניין.. וערך שיחות רבות עם נציגי אביט והגיע להחלטה שזה לא כדאי.

פורסם

טעות

פורסם

מה?!

יבואן .. לא בלעדי של לוחות אסוס או MSI, אלא יבואן שרוצה הלגדיל את השוק שלו והתעניין.. וערך שיחות רבות עם נציגי אביט והגיע להחלטה שזה לא כדאי.

מה? נתתי לך דוגמא שלפני שאתה משמיץ את אביט תבדוק גם לוחות אחרים בשוק.

היבואן...אם זה מי שאני חושב שזה...לפי מה שאני יודע לא נענה על ידם ולא דווקא ככה, אגב זה שהוא החליט לא להביא את הלוחות של אביט לא הפוך אותם לגרועים, יש מספיק יבואנים\אתרים שכן מביאיים את הלוחות שלהם..ואם זה היה כמו שאתה מתאר- הלוחות האלה פשוט לא היו נקנים.

פורסם

מה?!

מה? נתתי לך דוגמא שלפני שאתה משמיץ את אביט תבדוק גם לוחות אחרים בשוק.

היבואן...אם זה מי שאני חושב שזה...לפי מה שאני יודע לא נענה על ידם ולא דווקא ככה, אגב זה שהוא החליט לא להביא את הלוחות של אביט לא הפוך אותם לגרועים, יש מספיק יבואנים\אתרים שכן מביאיים את הלוחות שלהם..ואם זה היה כמו שאתה מתאר- הלוחות האלה פשוט לא היו נקנים.

אבל אחוז ההחזרות של אסוס הוא עדיין נמוך לעומת אביט! ולך תבדוק את MSI, וג'יגהביביט!

היבואן .. אשר כן מצא לנכון להביא את המוצרים עשה זאת מהסיבות שלו, ואני לא אכנס אליהן.

אך שאר היבואנים אשר היו מעוניינים להביא איבט החליטו שזה לא משתלם מהסיבות שהסברתי לך.

מה?! אני לא השמצתי את אביט, אתה קשה הבנה.. אני אמרתי שאחוז ההחזרות שלהם גדול יותר מחברות אחרות.

וזה פשוט נכון, חד וחלק.

ד"א הלוחות האלה באמת לא נמכרים טוב במיוחד, ד"א.. זה שהמוצר מופיע במחירון לא אומר שום נתון מדויק על הייבוא, על הכמות.. על ההחזרות וכו'.

בכל אופן אין לי ראש להיכנס איתך לויכוח מיותר, העובדותש אני יודע הן כאלה והן ממקור ראשון.

אם היית מביא הוכחות חותכות אז מילא.. אבל אתה מאוהב באביט ודי קשה להתמודד עם זה.

פורסם

איך אתה יודע? איפה אתה רואה מאזנים כלליים? אין לך שום דבר שיכול לתת לך אופציה לבסס את זה עליו..

שאר היבואנים לא מביאים אביט מהסיבה שהלוחות האלה פשוט עדיין לא מוכרים בארץ ולא מוכרים טוב, כמוא סוס למשל שהפכו לדבר מעין אינטל- "יציב, הכי טוב".

העובדות מדברות בעד עצמן ואביט היא אחת מיצרנית הלוחות הטובה בעולם, גם לאפוקס אין יבואן יחיד, אז מה? הם גם גרועים?

אביט ואפוקס הן מיצרניות הלוחות הטובות בעולם, ואם הן היו כמו שאתה מתאר- פשוט לא היו קונים את המוצרים שלהם.

נ.ב, אני לא מאוהב באביט ואני ממליץ גם על לוחות אחרים. פשוט כרגע, אביט שולטים גם בלוחות למערות מבוססי אט'לון (KX-333, AT, AT7-II) תגם למערכות מבוססת פנטיום 4 (BD7-II,IT7) וגם למערכות מבוססת טואלטין (BE6 או ST6 למיטב זיכרוני..מתבלבל ביניהם) יש לך משהו שמתמודד עם זה? .זה שלאביט יש לוח כלשהוא לא הופך אותו לטובאוטמטית, אני פשוט לא מסכים לדברים שאתה אומר על המדיניות שלהם..וכמו שאמרתי- כרגע יש להם את הלוחות הטובים ביותר לשוק.

פורסם

איך אתה יודע? איפה אתה רואה מאזנים כלליים? אין לך שום דבר שיכול לתת לך אופציה לבסס את זה עליו..

שאר היבואנים לא מביאים אביט מהסיבה שהלוחות האלה פשוט עדיין לא מוכרים בארץ ולא מוכרים טוב, כמוא סוס למשל שהפכו לדבר מעין אינטל- "יציב, הכי טוב".

העובדות מדברות בעד עצמן ואביט היא אחת מיצרנית הלוחות הטובה בעולם, גם לאפוקס אין יבואן יחיד, אז מה? הם גם גרועים?

אביט ואפוקס הן מיצרניות הלוחות הטובות בעולם, ואם הן היו כמו שאתה מתאר- פשוט לא היו קונים את המוצרים שלהם.

נ.ב, אני לא מאוהב באביט ואני ממליץ גם על לוחות אחרים. פשוט כרגע, אביט שולטים גם בלוחות למערות מבוססי אט'לון (KX-333, AT, AT7-II) תגם למערכות מבוססת פנטיום 4 (BD7-II,IT7) וגם למערכות מבוססת טואלטין (BE6 או ST6 למיטב זיכרוני..מתבלבל ביניהם) יש לך משהו שמתמודד עם זה? .זה שלאביט יש לוח כלשהוא לא הופך אותו לטובאוטמטית, אני פשוט לא מסכים לדברים שאתה אומר על המדיניות שלהם..וכמו שאמרתי- כרגע יש להם את הלוחות הטובים ביותר לשוק.

בוא ננסה את זה בצורה אחרת ככה שאתה תבין,

אם המשפט שלך נכון אז הם אמורים למכור יותר מ-MSI וג'יגהבייט נכון?! גם בחו"ל!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים