עבור לתוכן

מעוניין להגיש תלונה על חברת האבטחה של קניון חיפה -זקוק לעזרה

Featured Replies

פורסם

אז ככה הסיפור הוא כזה , אני עובד מקדונלדס בקניון חיפה , ומי שעבד איי פעם במק ידוע שבסוף היום צריך לעשות סיבוב זבל ולזרוק את הכל בםח גדול שנמצא בחניה , אז אני וחבר שלי כמו בכל יום הלכנו לזרוק את הזבל והשומר הכלב פתח לנו את המעלית , ירד איתנו למטה ואז נעל אותנו בחוץ .

רק לאחר חצי שעה הגיעה האחראית משמרת עם מנהל האבטחה שפתחו לנו את הדלת בחזרה לקניון , הקטע הוא שקיבלנו צעקות ובלה לבה לבה מצב לא נעים .

עכשיו אני מעוניין להגיש תלנוה להנהלת הקניון על חברת האבטחה על המאבטח הספציפי הזה שגרם לי ולחבר שלי בעיות בעבודה , ושזאתי היא רשלנות ממעלה ראשונה ושככה לא מתייחסים לבני אדם במיוחד שהוא ידע שאנחנו אמורים לחזור עוד כמה דקות בחזרה .ועוד דבר חשוב , הוא קיבל הוראה ברורה ממנהל האבטחה לרדת איתנו למטה ולחזור איתנו כי הוא ידע שאין לנו איך ליכנס לקניון בחזרה .

פורסם

וואו נשמע כמו ממש שומר מניאק!

לדעתי לא תוכל לתבוע הרבה אבל אני לא ממש מבין בדברים האלו...

פורסם
  • מחבר

אני דווקה חושב שכן

השאלה היא האם להגיש תלונה עצמית להנהלת הקניון על המאבטח הספציפי או האם להגיש תלונה דרך עורך דין שבמקרה הוא דוד של חבר שלי שאיתו עבדנו .

השומר לא אחראי , באחריותו היה ללות אותנו החוצה ולהחזיר אותנו לקניון , גם ראש האבטחה אמר שזה יכול להיות סיומו של הקרירה של השומר , השומר סתם כלב , גירד בביצים כל הזמן ולא עשה כלום .

פורסם

תגיש תלונה להנהלת הקניון, הם יעבירו את זה לחברת האבטחה שלהם.

פורסם

למה להיות מלשין?

תביא את החבר שהיה איתך

תחכו לשומר

איך שהוא מסיים את המשמרת תעשו לו "טיפול" שלא ישכח בחיים

פורסם

כתוב מכתב תלונה להנהלה.

פורסם
  • מחבר

תודה

זה מה שאני יעשה

פורסם

מה הקשר להיות מלשין?

:screwy:

לתת לשומר הזה מכות זה לא קשה. זה הדרך הקלה והסתומה "לפתור" את הבעיה,

אך למעשה אתה יותר לעצמך בעיות חדשות. לך תדע איך השומר יפעל? הוא יכול ללכת על

מהלך משפטי, הוא יכול לפעול בדרך שאתה פעלת כלפיו, ואתה לא יודע איזה גיבוי יש לו.

זה פשוט לא טקטי.

לעומת זאת מהלך משפטי מצידך כן עשוי לעזור, ומוריד את רמת הסיכון שלך למינימלית.

אני גם חושבת שעזרה מעורך דין, או לפחות התייעצות תעזור מאוד.

דן, ישר כוח על היוזמה...

:xyxthumbs:

עריכה: לא קראתי את ההודעות האחרונות.... תספר איך זה נגמר בסוף...

פורסם
  • מחבר

תודה ליביי

היום הולכים לדבר עם המנהנלת שלי ועם חברת האבטחה , אם זה לא יזעזור אני מגיש תלונה להנהלת הקניון , השומר הזה יסיים את הקריירה שלו .

ולתגובה של DJX : כן אנחנו יכולים "להיכנס בו" ו"לשבור ת'אמא שלו " אבל אין לזה טעם , אני רוצה שיצא מזה משהו חיובי ושילמדו מזה ולא רק אלה שגם אני ארגיש סיפוק מן העיניין.

פורסם

עכשיו כשאני חושבת על זה, נדמה לי שהוא (Djx ) אמר את זה בצחוק...

פורסם
  • מחבר

יש מצב , אבל בכל זאת זה לא הגיוני מה שהוא אמר , מה גם שהשומר הוא בן איזה 30+

פורסם

רגע ,הוא נעל אותכם בחוץ בכוונה או שהוא התבלבל או שכח?

כי תפעילו שיקול דעת בכל זאת עבודה של בן אדם המצב בקאנטים גם ככה במדינה הזאת.

פורסם

גם לדעתי.

אני כמובן לא הייתי שם אז אני לא יכול להגיד כלום בוודאות, אבל קחו בחשבון שתמיד יכול להיות שהבן אדם פשוט התבלבל או שכח אתכם (במיוחד אם לקח לכם נניח לא מעט זמן), ואולי משהו\מישהו הלחיצו אותו לעזוב את המקום במהרה..

פורסם
  • מחבר

סתכל זה היה ככה , אני וחבר שלי הלכנו איתו ושמעתי בקשר שאומרים לו " קח את מקדונלדס לפח ותחזיר אותם במעלית " , המעליות נעולות בשעות הקטנות של הלילה כך שאין לנו שום גישה בחזרה , יצאנו עם הפחים ואחרי 2-3 דקות חזרנו לכניסה דרכה הוא הוציא אותנו והוא כבר לא היה שם , הוא היה מודע לכך שאין לנו איך לחזור פנימה אבל בכל זאת הלך נגדנו ובלזר לקניון .

היום אני הולך להגיש תלונה להנהלת הקניון על זה , כי זה לא יתכן שתיהיה כזו רשלנות מצד חברת האבטחה .

זה חלק מהעבודה של השומר ללות אתנו החוצה ולחזור איתנו , על ה הוא מרויח את כספו

פורסם

אולי תדבר איתו לפני שאתה מגיש נגדו תלונה? אולי היית איזשהי אי הבנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים