פורסם 2002 ביולי 723 שנים לפעמים המחשב מתחיל לעבוד לאט שירים ניהיה םמקוטעים..אז לחצתי ctri +alt+del לבדוקת אם יש תוכנו תפתוחות וראית שהכל סגור למעט מה שאני משתמש ואז למטה ראיתי CPU USAGE -100% למה זה כל התוכנות היו סגורות חוץ מ -2 [icq ,mirc] למישהו יש מושג למה ?
פורסם 2002 ביולי 723 שנים זה אומר שהוא מתעקב על תהליך . יכול להיות שהוא מתעכב על חומרה בעייתית או routine בעייתי . בד"כ צריך להסתכל על הProcess ולבדוק מי גונב את ההצגה . שמעתי כבר ממישהוא שכאשר הוא צורב בעזרת Nero התהליך תופס קידומות גבוהה ב- Process ולכן לא מאפשר לתוכנות אחרות לפעול ברקע.פשוט לחץ על כרטיסיה של Process ותעבור אחד אחד ותבדוק בעזרת כפתור ימני על העכבר מי נמצא ב- priority גבוה . מי שיותר מ- Normal נחשב גבוה מידי .
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר ויש דרך שזה לא יקרה מה עושים ? זה פשוט מאט לי את המחשב לא כלכך אבל למשל בשירים זה ממש מעצבן !
פורסם 2002 ביולי 723 שנים זה יכול להיות תוכנת SPYWARE שמעמיסה לך על הזכרון. צריך לסגור אותה תבדוק ב MSCONFIG אם יש תוכנה שרצה עם הפרמטר HIDE
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.