עבור לתוכן

מייקל ג'קסון מודה בהכל ! כנסו !

Featured Replies

פורסם

זול ביותר...

אני גם רוצה להוסיף שלדעתי מייקל גקסון נקי מאשמה ,ויש אנשים שפשוט מנסים להוציא ממנו כסף.

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחח נקי מאשמה?

כן בן אדם שמאחר לבית המשפט וחייב על זה כמה מיליוני דולרים בטוח "נקי מאשמה"

צריך לשים אותו בכלא רק בגלל שהוא מסתובב ברחוב עם פיג'מה וכמעט זרק את הילד שלו מהחלון

וגם הוא חתיכת כונף שלא יודע לשיר בגרוש

פורסם

לדעתי הוא לא אשם והוא גם לא פדופיל.. אני רואה אותו פשוט כאדם מסכן ובכלל, איך שהוא נראה... אף בחורה לא תרצה לפגוש אותו אפילו בחושך וגם כן אף אדם לא ירצה להתחבר איתו שכן גם בכלל לצאת איתו לרחוב... כנראה שהילדים הם האנשים היחידים שיכולים להתחבר איתו או לפחות כך הוא מרגיש.

כמובן חשוב לציין שבמשפט לא מאשימים אותו על זה שהוא פדופיל אלא על הטרדה מינית של ילדים. פדופיליה היא לא פשע שכן גם להיות הומו זו לא עברה. כל אחד עם הדעות שלו ויכול לפנטז על מה שבא לו שבמקרה של פדופיליה כל זה חוקי עד שזה נשאר על גדר מחשבה ופנטוז בלבד! רציתי לציין את זה פשוט בגלל שרוב האנשים חושבים שמאשימים אותו על זה שהוא פדופיל..

כזכור לכם, פעם אחת משפחה תבעה את מייקל על סך של כמה מיליונים ומיקל שלא רצה סיבוכים הסכים פשוט לשלם פיצויים [בסך מיליוני דולרים] ומשם התחילו כל התלונות שכן המון אנשים, במיוחד בחוץ לארץ, יעשו הכול כדי לשים את ידם על הכסף שלו ואני בטוח שאם נגיד מחר הוא יתרום את כל הכסף שלו אז כל האשמות יפסקו, לפתע האמהות יבטלו פתאומית את התלונות. זו לפחות דעתי.

עריכה :

ד"א, כל מי שראה פעם את הסרט "פפרצי" יודע כבר למה התקשורת יכולה לגרום. הסרט עצמו מבויים אך מבוסס על מה שבאמת קורה היום.

Rule of Pc - לדעתי -- אתה -- סתם כונף שלא יודע להתנהג!

את הילדות תשאיר מאחוריך.

אנחנו לא מעמידים אותו לדין על יכולות השירה שלו שכן אני בטוח שהוא זמר ממש טוב אף על פי שאני לא שמעתי אותו איי פעם אך אם הוא הגיע למצב שיש לו כ"כ הרבה [אבל ה-ר-ב-ה] כסף, הוא בטח היה ועדיין זמר ממש מעולה(!) ובטח שבטח יותר ממך...

פורסם

צריך לשים אותו בכלא רק בגלל שהוא מסתובב ברחוב עם פיג'מה וכמעט זרק את הילד שלו מהחלון

מייקל גקסון לא יודע לשיר???????????????????

מה הקשר מסתובב עם פיגמה? איפה ראית את זה?

ומה שהיה עם התינוק באמת לא מובן גם לי... :nixweiss:

בכל מקרה ,האדם הזה כל כך מלא בכסף שאנשים לא אכפת להם תובעים אותו ויכולים להרוויח מיליונים!

שוב אני אומר הוא נקי פשוט התקשורת מחפשת אקשן אז קל להטפל לאחד כזה..

נראה לך שהתקשורת הייתה משגעת ככה איזה ראפר אלים?

פורסם

מה לעשות ככה זה עם זמרים בסוף תמיד מתפקששים

פורסם

אוי, הזיוף הזול הזה כל-כך טוב..!  :smile1:

פורסם

נכון, אבל לשיר הוא יודע, בכול אופן, השירה שלו והוא דוחים אותי! :errrr:

הייתי נותן לו לא מעט זמן בכלא.

פורסם

חחחחחחחחח זה היה מצחיק :lol: :lol: :lol:

בקשר להאשמות....וואלה אין לי מושג מה היה ואי אפשר לדעת.

מה שבטוח אם לא היה לו תמיליארדים לא היו טורחים לתבוע אותו.

פורסם

לבן אדם אין מילארדים הוא מרושש יש לו בקושי כסף לשלם לעורכי דין שלו אבל אחרי המשפט הזה יהיה לו הרבה כסף, אני לא יתפלא אם לא עשו את זה במיוחד בשביל שהוא ירוויח כסף. צריך לשרוף את המוטציה הזאת.

פורסם

בסןף זה יהיה כמו עם או ג'יי, עורכי הדין יצילו אותו למרות שהפעם חבר המושבעים ממש נגדו...

פורסם

צריך לשרוף את המוטציה הזאת.

:lol: :lol:

פורסם

מדהים לשמוע את השירים שלו (לא שמישהו שומע אותם גם היום), שהם פשוט גאוניים אם מתיחסים לקצב ולמוזיקה ולעוצמה שלהם.

ואז לחשוב על איפה הבן אדם ששר אותם נמצא היום, פשוט עצוב.

הבן אדם יכל היה להיבחר לנשיא ארצות הברית אם רק היה רוצה בשנות ה90, היום עבודה בסופר הוא לא יקבל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים