פורסם 2005 במרץ 1920 שנים עבודה יפה!!אבל מבחינה אקוסטית זה לא מאוד טוב לסאב.....ואני מקווה מאוד שאין שם איזה השפעות שיפגעו במחשב(מיגנוט, שאיבות אוויר..)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אחלה פרויקט! שימושי וטוב!אהבתי את הנאון האדום! מזכיר לי את הנאון שמתחת למכוניות ;D
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר את האמת הסאב לא מפריע למחשב בשיט...שמתי עופר ניסים יותר חזק ממה שאני מסוגל לשמוע וזה עבד מצוייןלא ריסט לא צבעים לא כלוםכאילו המחשב במקום אחר...מפחינת הבאס - אתם מוזמנים לבוא לשמוע אותו ולהבין שאפילו סאב ב 800 שקל לא נותן כאלו ביצועייםכל כך עמוק הצליל שהוא מוציא שזה מדהים!!!!תבוא בהמוניכם!!!!!!!! חחחחח
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים שמע פרוייקט ממש נחמד ויפה..אבל הסאב קצת מדאיג!כמו שאמרת המגנט אינו משפיע על הדיסק קשיח... (סבבה)אבל הרעידות של הסאב בעוצמה גבוהה ממש לא מועילים לדיסק קשיח..תחשוב על זה... אולי אפשר לרפד את הדיסק ולהגן עליו בצורה כלשהי
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר אחי אם לא שמת לב הוא בפינה הימנית עטוף באקריליין (כמו צמר גפן) פוליאסטר שכזהמה שיש בכריות....
פורסם 2005 באפריל 1720 שנים מחבר פורק.. נשאר הסאב והמגבר.....מתחיל פרוייקט חדש - תאמת באמצעמחר - היום חחחחח יעדכן עליוThe New Baby ATX Model
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.