פורסם 2002 ביולי 723 שנים גימיק נחמד ניתן לראות אותו כאןמעניין אם ניתן להשתמש בהם למסיבות בריכה כשהם צפים במיים, יכול להיות נחמד.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מוזר, דווקא רמקולים כאלה אמורים לתת איכות קול טובה יותר, לפחות מבחינה פיזיקלית
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מוזר, דווקא רמקולים כאלה אמורים לתת איכות קול טובה יותר, לפחות מבחינה פיזיקלית בלי תיבת תהודה :
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תקנה כמו בן אדם רמקולים רציניים!!ועזוב אותך מהשטיות האלו!רק אם יש לך עודף כסף תשקיע על זה!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מוזר, דווקא רמקולים כאלה אמורים לתת איכות קול טובה יותר, לפחות מבחינה פיזיקלית בלי תיבת תהודה : הבלון עצמו אמור לשמש תיבת תהודה מצויינת. לא חייבים שזה יהיה מעץ או פלסטיק
פורסם 2002 ביולי 823 שנים תקנה כמו בן אדם רמקולים רציניים!!ועזוב אותך מהשטיות האלו!רק אם יש לך עודף כסף תשקיע על זה!מה הקשר לעודף כסף?אם אני רוצה רמקולים לנייד שלי שאני לוקח לבי"ס כל הזמן הם מהווים פתרון מושלם, קטנים ניידים חזקים יחסית איכותיים וזולים!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים הם זבל לא נורמאלי הדברים האלה. ומתוך עניין, מה קורה עם הרמקולים מתפנצ'רים? : האיום שמישהו יזרוק עלי רמקול לא נשמע מפחיד במיוחד עכשיו ;D
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אם כבר אנחנו עוסקים ברמקולים מוזריםאז הנה משהו נחמדhttp://www.soundbug.biz/ולא, זה לא עכבר
פורסם 2002 ביולי 823 שנים כבר ראיתי דברים מוזרים יותר...ועוד לפני מס' שנים... רמקול בצורת אוזן אנושית שכביכול אמור לספק צליל תלת מימדי מלא.כלומר, ייתן תחושה שהצליל מגיע מכמה ערוצים (רמקולים) כשבפועל, מדובר ברמקול אחד... בהחלט מסקרן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.