פורסם 2005 במרץ 1920 שנים ןמה בדיוק הקשר שלו לפיירוול?ומההקשר בין פייר וול לראוטניג?הסבירו לי על הנושא טיפה אבל אני לא הבנתי אותו כמו שצריך אני מאוד אשמח אם למשהו יש אתר שמלמד על הנושא
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מהסוף לההתחלה - Firewall זו תוכנה שיכולה לרוץ על Gateway (כלומר מחשב או device שמקשר בין רשתות).router זה סוג של gateway, ושמקשר בין רשתות (למשל LAN והאינטרנט).היום, על רוב ה- routers הביתיים יש גם איזשהו firewall.port forwarding לא ממש קשור ל- firewall כמו שזה קשור ל- routing -זה אומר ל- router שאם הוא מקבל connection על port מסוים - שיעביר את החיבור לכתובת IP אחרת ב- port מסוים (הרבה פעמים - קובעים שזה יהיה אותו port).מן הסתם, כדי שזה יעבוד צריך שה- firewall לא יחסום את החיבור הזה.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר תן לי לבדוק אם הבנתי כמו שצריךנגיד ויש לי מחשב אחד שמחובר לאימיול והוא מאחורי פיירוול אז אני מגדיר בפיירוול PORT FORWDING של 4662 ו4661 שהוא מעביר אותם למחשב הזה בלבדואז למעשה אני גורם שרק מחשב אחד יוכל להשתמש בתוכנה מסויומת
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים א - עדיף לך שרק מחשב אחד יהיה מחובר ל- eMule.ב - אתה יכול לקבוע ל- eMule את הפורטים שבו הוא משתמש.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר סתם לקחתי כתור דוגמא את האימיולאבל אם הבנתי נכון הרעיון של זה אני למעשה מגביל את הפורט הזה לאי פי אחד ככה שאנגיד רק מחשב אחד יוכל להתחבר לשרתי מחשקים (עוד סתם דוגמא)ולא פותח את הפורט לגמריככה נגיד חברות גדולות מאפשרות למספר ספציפי של מחשבים להכנס אליהם מרחוק בעזרת פורטים מסוימים ורק למחשבים עם הכתובת אי פי הזאתי
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים זה לא ממש מדויק.אם המשחק שלך פותח connection TCP, ה- router זוכר את זה (בדבר שנקרא NAT table) ויודע להפנות את התגובות למחשב שלך, ואז אין בעיה להתחבר מכמה מחשבים.אם הוא מצפה ל- connections או לפקטות UDP, אתה תצטרך לקנפג port forwarding על הראוטר.יש ראוטרים שבהם אפשר לקנפג לראוטר דרך לזיהוי של מצב כזה, שבאופן אוטומטי יפנה פקטות למחשב מסוים. (ראיתי שיש אופציה לזה, אבל לא ראיתי את זה פועל)את מה שאתה מתאר על חברות גדולות אפשר לעשות ככה, אבל יש גם דרכים אחרות.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים זה בדר"כ חלק מהגדרות ה- NAT בראוטר. אני לא יודע אם זה קיים ב- ICS אם לזה אתה מתכוון.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים זה בדר"כ חלק מהגדרות ה- NAT בראוטר. אני לא יודע אם זה קיים ב- ICS אם לזה אתה מתכוון. אכן, לזה התכוונתי. חשבתי שאולי בגירסת הPRO זה כן יעבוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.