עבור לתוכן

intel amd למה לסבול ?

Featured Replies

פורסם

שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו??

האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!

פורסם

למשתמש הביתי שלא עושה OC ממש לא אכפת אם המעבד ב 58 או 62 מעלות. בכל מקרה המחשב ישיג ביצועים טובים יותר מהP4 ובמחיר זול יותר.

לאלה שהטמפרטורה זה אובססיה אצלהם וכל מעלה חשובה יכולים להשקיע ב אינטל, אני אישית לא רואה למה.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר מי שלא עושה oc לא שווה להשקיע כסף ב p4 ?

פורסם

א. כן

ב. גם אלה שיש להם AMD מסוגלים להגיע לOC טוב, מכיוון שעבור אינטל 50 נחשב גבוה, ועבור אמד 70 נחשב גבוה

פורסם

שלום , לפעמים אני חושב למה צריך לסבול כלכך מהחימום יתר של ה amd לא עדיף לקנות intel וזהו??

האם ה -amd שווה את כל השטויות האלה ?!

כן!

אלא אם יש לך עוד אלפייה בצד בשביל להשקיע באינטל יותר יקר כדי להגיע לאותם ביצועים של AMD.

ונ.ב: מספיק עם זה!!! רק לאיזה אחוז קטן יש בעיות עם AMD. הרוב לא הולכים לפורומים כאלה כי אין להם בעיות!

פורסם
  • מחבר

אני מדבר אל האנשים שנמצאים פה בפורום מי שאין לו בעיות שיהנה :)

פורסם

כנ"ל לאנשים שנמצאים בפורום, מצדי תעשה סקר: "יש לך בעיות התחממות עם ה AMD שלך?" ותראה את התוצאות מיד. לדעתי עשו מזה מה זה סיפור גדול!!! ועוד - יש אחריות 3 שנים על המעבד! אז מה הבעיה?! ::)

פורסם

האמת היא שרוב בעיות החום שאני ראיתי נבעו מחיבור לא תקין של ההיטסינק למעבד.

זה מדהים עד כמה אפשר לפשל בשלב הזה. וזה עוד יותר מדהים לראות מעבדות שאמורות להיות מקצועיות מפשלות בזה.

פורסם

כל עוד יש לך היט סינק טוב לא תיהיה בעיה ואפילו עם ההיטסינק הרגיל שבא עם המעבד הבעיות נובעות מטעויות אנוש ב 90 אחוז מהמיקרים

פורסם

לא עדיף לקנות intel וזהו??

לא

פורסם

זה תלוי מאד, אני חושב שלאחרונה אין קנייה מומלצת לחלוטין כמו שהיה פעם עם ה-AMD, כיום זה יותר מתחלק, ומי שקונה פנטיום 4 לא נחשב לפראייר בכלל, הוא נחשב פשוט לאדם שמחפש את הכוח במקום אחר, ומוצא אותו ! וזה נכון שהפנטיום 4 בקושי מתחמם, אבל אל תשכחו ש-65 מעלות לפנטיום 4 למשך זמן קצר מאד יכול להוות מוות למעבד, לא כמו ה-AMD, אבל בלי שום קשר, אישית אני אוהב תמעבדים שלי לא יותר מ-45 מעלות...

פורסם

אכן נקודה חשובה, אינטל אמנם מתחמם פחות אך רגיש הרבה יותר לטמפרטורות גבוהות.

פורסם

איך אמור להיראות היטסינק שמותקן טוב?

???

פורסם

יציב, חלק ואם מאורר מסתובב מעליו... ::)

פורסם

חכו חכו, בקרוב כל פנטיום 4 גם ב-3200+ הולך לקבל בראש.... :smoke:

אני לא אפרט יותר.....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים