פורסם 2005 במרץ 1820 שנים הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים אה, הבעיה ממש מוכרת, אתה נכנס לפה ואז יש שם "קנה את המשחק" תלחץ על זה, תהנה ;D
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר אבל אני לא מצליח להיכנס ללפה אין לי דבר שאני יכול להיכנס אולי תתן לי יש את האתר
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מוזר, הייתי בטוח ששמתי נכון. בכל מקרה, תכנס לפה - www.Buy-The-F-u-c-k-i-n-g-Game.com
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים למה לקלל? zach , אתה צריך לקרוא את חוקי הפורום ולבין שאסור לדבר פה על ווארז - שזה אומר כל משחק שהורדת ולא קנית.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מתי הוא הזכיר שהוא לא קנה את המשחק?! (אני לא אומר שהוא כן.. אבל הוא גם לא אמר שלא)רק בגלל שיש בעיות עם משחקים זה אומר שהם פרוצים? אח שלי קנה POP2 אז הלכתי להתקין את זה אצלי וההתקנה לא הלכה ממש חלק אפשר להגיד..זה אומר שזה מזוייף? זה אומר שאני גנב? STFU לפניי שאתם באמת יודעים אם זה פרוץ או לא
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר גם האתר הזה לא עולה לי כתוב שאין אתר כזהתראה אם כתבתה נכון ושהכול בסדר תודה
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אין קשר ליפי נפש, וארז אסור בפורום...הבעיה שהוא ציין קורת רק בגירסא הפרוצה? (כנראה שכן אם כולם הניחו את זה ישר)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים הבעיה שהוא ציין היא מאוד כללית יכול להיות שחסר לו איזה דריוור או שהכרטיס מסך לא תומך במשהו... חוץ מזה מספיק שבנאדם אחד יגיד לא צריך לעשות עליו לינ'ץ כאילו שכולם פה צדיקים ובחיים לא מעדו
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים כשכתבתי את זה, עברה לי הרגשה שזה לא חוקי, למה? כי כמו שכולם יודעים (או לפחות הרוב) אי אפשר כיום להעתיק את רוב הדיסקים ושהמחשב יחשוב שהם מקוריים. אז כשהוא אמר שכתוב לו להכניס את הדיסק ישר הנחתי שבגלל שהדיסק צרוב, אין בו את הדבר המיוחד שגורם לדיסק מקורי להיות מקורי. בקיצור, כשמכניסים דיסק לא מקורי הוא לא מזזה, מניסיון
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.