עבור לתוכן

בעיה במשחק The Battle for Middle-earth

Featured Replies

פורסם

הבעיה שלי שאני מתקין והכל בסדר אבל אחרי שאני מתקין אז אני מפעיל את המשחק והמשחק לא עולה אני רואה רק את מסך הפתיחה וזהו זה לא עולה לי כתוב לי שתריך להוציא ולהכניס את הדיסק מחדש אני עושה את זה וזה גם לא עוזר

פורסם

אה, הבעיה ממש מוכרת, אתה נכנס לפה ואז יש שם "קנה את המשחק" תלחץ על זה, תהנה ;D

פורסם
  • מחבר

אבל אני לא מצליח להיכנס ללפה אין לי דבר שאני יכול להיכנס אולי תתן לי יש את האתר

פורסם
  • מחבר

בבקשה לעזור לי אני ממש רוצה את המשחק הזה

פורסם

מוזר, הייתי בטוח ששמתי נכון. בכל מקרה, תכנס לפה - www.Buy-The-F-u-c-k-i-n-g-Game.com

פורסם

גנב ! זבל ! נבלה ! תמות !!!!!!!!!!!!

:-)

פורסם

למה לקלל?

zach , אתה צריך לקרוא את חוקי הפורום ולבין שאסור לדבר פה על ווארז - שזה אומר כל משחק שהורדת ולא קנית. :nono:

פורסם

מתי הוא הזכיר שהוא לא קנה את המשחק?! (אני לא אומר שהוא כן.. אבל הוא גם לא אמר שלא)

רק בגלל שיש בעיות עם משחקים זה אומר שהם פרוצים? אח שלי קנה POP2 אז הלכתי להתקין את זה אצלי וההתקנה לא הלכה ממש חלק אפשר להגיד..

זה אומר שזה מזוייף? זה אומר שאני גנב? STFU לפניי שאתם באמת יודעים אם זה פרוץ או לא

פורסם
  • מחבר

גם האתר הזה לא עולה לי כתוב שאין אתר כזה

תראה אם כתבתה נכון ושהכול בסדר תודה

פורסם

טוב די לצחוק על חשבונו... יש לך את המשחק המקורי או לא?

פורסם

lol לא ידעתי שיש פה כל כך הרבה צדיקים ! :screwy: אל תהיו יפי נפש פתאום

פורסם

אין קשר ליפי נפש, וארז אסור בפורום...

הבעיה שהוא ציין קורת רק בגירסא הפרוצה? (כנראה שכן אם כולם הניחו את זה ישר)

פורסם

הבעיה שהוא ציין היא מאוד כללית יכול להיות שחסר לו איזה דריוור או שהכרטיס מסך לא תומך במשהו...

חוץ מזה מספיק שבנאדם אחד יגיד לא צריך לעשות עליו לינ'ץ כאילו שכולם פה צדיקים ובחיים לא מעדו :nixweiss:

פורסם

כשכתבתי את זה, עברה לי הרגשה שזה לא חוקי, למה? כי כמו שכולם יודעים (או לפחות הרוב) אי אפשר כיום להעתיק את רוב הדיסקים ושהמחשב יחשוב שהם מקוריים. אז כשהוא אמר שכתוב לו להכניס את הדיסק ישר הנחתי שבגלל שהדיסק צרוב, אין בו את הדבר המיוחד שגורם לדיסק מקורי להיות מקורי. בקיצור, כשמכניסים דיסק לא מקורי הוא לא מזזה, מניסיון

פורסם

LOL חשבתי שהסמיילי מתחת להודעה שלי מסביר הכל...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים