עבור לתוכן

איזה ישוב (עיר) באיזור חיפה הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%99%D7%AA_%D7%91%D7%99%D7%90%D7%9C%D7%99%D7%A7

http://en.wikipedia.org/wiki/Qiryat_Bialik

תוכל למצוא שם מידע עם לגבי שאר המקומות... בצור שלום נראה לי שבתקופה האחרונה יש את האזור החדש של מקומות יותר נורמלים מצור שלום הישנה, לא?

בכל מקרה, אכן ביאליק / מוצקין הם הקריות המובילות, אני מציע שתסתובב שם ותראה בעצמך...

• תגובות 72
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

סתם שאלה

איפה אתה הולך לעבוד?

פורסם

אני אוהב את חיפה

חיפה זו עיר , יש לך בא הכל וגם דרך גשר פז החדש אתה עולה על הכביש המהיר ואתה שתי דקות בחוצות המפרץ .

אכלוסיה נורמלית במקומות המתאימים , בתים ברמה סבירה (תלויי איפה תסתכל ) והכל סבבה .

אישית לא הייתי רוצה לגור בקריוות , חיפה זה הדבר .

הדר עליון , נו"ש ,כרמל צרפתי וכל שכונות היוקרה הם אחלה מקום לגור (שפרינצק אימפריה :)......) .

ולא מרגישים את הזיהום אויר בכלל , לפחות אם אתה לא גר ברחוב החשמל שהוא ממש ממש מקבל את כל הזיהום

אני מכרמל צרפתי :yelclap: :yelclap: :yelclap:
פורסם

אני מדניה.

ואגב אתה בטח מכיר את ליאו באק?

פורסם

כן אני לומד בליאו-בק :)

ד"א רק לי יש בעייה שאם אני נכנס לאינדקס פורומים אז זה מתחיל להוריד לי ת'קובץ index.php

פורסם

חחח, האתר שלהם זה סכנת ציבור.

ויש שם מישהו בשם ב.ל ,שצריך למות! :pissed:

פורסם
  • מחבר

זו לא הייתה מטרת הת'רד. תדסקסו את זה בפרטי בבקשה.

פורסם

רק רציתי לציין בתור מקום טוב להיות בו את טירת כרמל, שהיא ממש מרחק יריקה מחיפה...

עיר קטנה, שקטה, שני מטר ממת"מ מקניון חיפה, ויש אוטובוסים כל הזמן... באוטו תוך חמש דקות אתה בחיפה, באוטובוס זה לוקח משהו כמו עשר דקות...

פורסם

חחחחחחחח טירת הכרמל , כל הגרוזינים גרים שם , חרא של מקום , בית חוליפ פסיכיאטרי נמצא מעבר לפינה , רמת חיים ירודה ומלא מלא אוכלוסיה לא מהסוג הנבחר .

פורסם

ממש ממש לא...

יש אחלה שכונות בטירה...

ורמת החיים ירודה רק בשכונות הישנות (איפה שהגרוזינים)

פורסם

חחחחחחחח טירת הכרמל , כל הגרוזינים גרים שם , חרא של מקום , בית חוליפ פסיכיאטרי נמצא מעבר לפינה , רמת חיים ירודה ומלא מלא אוכלוסיה לא מהסוג הנבחר .

למה מה יש לך בעיה עם גרוזינים ?? .... אההה תן לי להבין ?

כל התר'ד הזה מכפיש את שמו של צור שלום !! אני אישית מצור שלום ... יש לי כאן חברים מכל הדרגים . יש כאן שכונה חדשה עם אנשים יותר "איכותיים" אומנם יש כמה פרחחים..אבל לא משהו רציני רק פוזה וסמים .. איכות החיים כאן שקטה וטובה מאד .. 5 דקות נסיעה ואתה מגיע לקיריון (הממוקם בקרית ביאליק ומהווה את עיקר הכלכלה של הקריות) - קרית ביאליק היא הבחירה

1- היא הכי רחוקה מבתי הזיקוק

2- אנשים מאד נחמדים - ערייה חדשה ומסודרת

3- מחירי הדירות לא בשמיים כמו בשאר הקריות .. אבל עדיין צריך לחפש ..

אני אישית הייתי ממליץ לך בחום על קרית ביאליק (אפילו אפק-שכונה מעולה,נמצאת אחרי צור שלום וגם כן נחשבת לקרית ביאליק)

אבל לחלופין גם מוצקין נחשבת לקריה איכותית .. בחר אחד מהשניים

ובקשר לצור שלום !!!!!!!!!!!!!!!!! די כבר להכפיש את שמה !!

פורסם

טירת הכרמל, יש איכות חיים בעיר, שקט וכל הסטיגמות עליה שוות ל-***

פורסם

עם אתה צריך, שיעשו לך ניקיון בית, אפילו בלי שתדע, התקשר לארס מ טירת הכרמל, ויעשו לך ניקיון בבית חינם, ללא תשלום. :lol::screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים