עבור לתוכן

איזה ישוב (עיר) באיזור חיפה הכי טוב?

Featured Replies

פורסם

אני לא מדבר דווקא על זיהום שמריחים אותו אלא זווקא על זה שמזיק ולא ממש מריחים אותו (מבתי הזיקוק וכזה).

אם אני לא טועה בבולדוג בתוכנית שנגעה לבתי זיקוק דיברו על שכונה מסויימת בטבעון שיש בה המון חולי סרטן, והיא קרוב לבתי זיקוק.

יש גם די הרבה אסמטים באיזור.

וחוץ מזה ביאליק שולטים :xyxthumbs:

• תגובות 72
  • צפיות 15.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מה זה נו"ש

פורסם

נווה שאנן

פורסם

אני אוהב את חיפה

חיפה זו עיר , יש לך בא הכל וגם דרך גשר פז החדש אתה עולה על הכביש המהיר ואתה שתי דקות בחוצות המפרץ .

אכלוסיה נורמלית במקומות המתאימים , בתים ברמה סבירה (תלויי איפה תסתכל ) והכל סבבה .

אישית לא הייתי רוצה לגור בקריוות , חיפה זה הדבר .

הדר עליון , נו"ש ,כרמל צרפתי וכל שכונות היוקרה הם אחלה מקום לגור (שפרינצק אימפריה :)......) .

ולא מרגישים את הזיהום אויר בכלל , לפחות אם אתה לא גר ברחוב החשמל שהוא ממש ממש מקבל את כל הזיהום

פורסם

מה הבעיה בקרית אתא?

מה זה יש שם ערסים. מה הוא בן 3 שהוא צריך לחשוב על זה?

תאמין לי תעבור לקרית אתא תסתובב חודש במרכז אחרי זה כולם יכירו אותך וכל הקריה יהיו חברים שלך.

פה אתה יכול להסתובב חופשי אם לא תציק למישהו אפחד לא ידבר איתך.

וגם אח"י אילת שאמרו פה אתה יוצא לקפה אתה צריך משכנתא, תבוא לקריה אחרי שבוע כל

מקום יגיד לך שהקפה עליו.

פורסם
  • מחבר

אני מחפש מקום לגדל בו משפחה. נראה לי שאת קטע המועדונים כבר עברתי מזמן. חוץ מזה עומד להיוולד לי ילד בקרוב מאוד ולכן זיהום האויר מדאיג אותי.

פורסם

אני אוהב את חיפה

חיפה זו עיר , יש לך בא הכל וגם דרך גשר פז החדש אתה עולה על הכביש המהיר ואתה שתי דקות בחוצות המפרץ .

אכלוסיה נורמלית במקומות המתאימים , בתים ברמה סבירה (תלויי איפה תסתכל ) והכל סבבה .

אישית לא הייתי רוצה לגור בקריוות , חיפה זה הדבר .

הדר עליון , נו"ש ,כרמל צרפתי וכל שכונות היוקרה הם אחלה מקום לגור (שפרינצק אימפריה :)......) .

ולא מרגישים את הזיהום אויר בכלל , לפחות אם אתה לא גר ברחוב החשמל שהוא ממש ממש מקבל את כל הזיהום

זה אמור להיות בדיחה??
פורסם

אני מאד ממליץ על כרמל צרפתי ,במיוחד הרחובות בסביבת צ'רניחובסקי ......מקום שקט , אויר נקי , אחלה אנשים ובתים לא יותר מידיי יקרים

פורסם

זה נכון.!

כמה שיותר למעלה יות טוב.

פורסם

טוב קראתי הרבה שטויות שכתבו פה ואני יתקן כמה:

זיהום אוויר יש גם בקריות ובחיפה אבל גם במרכז הארץ אין הבדל גדול

בתור שוטר שמשרת בזבולון המקומות שנחשבים ל"בעייתים":אתא השכונות הישנות של ק.ים וצור שלום בביאליק כל השאר סבירים

לגביך עם אתה תעבוד בחוצות המפרץ שתי הפתרונות הטובים בשבילך:1.ק.חיים מזרחית (ברוב הרחובות יש אוכלסייה שקטה ממעמד הביינים,המקום היחיד בקריות ובחיפה שעדיין מזכיר מקום קטן(הכול יחסי) לגבי רמת הכבישים בתור אחד שנוהג הרבה באזור לא תשים לב להבדל גדול לשאר המקומות.

2.נו"ש-(נווה שאנן,שכונה בחיפה) למרות שאני קצת משוחד לגבי השכונה(אני גר שם),קרוב לחוצות המפרץ דרך כביש דורי וכביש 58 תוך 10 דקות אתה בחוצות גם אם תנועה ערה (בדוק),תושבים ממעמד הביניים יחסית שקטה עם ירק בכל פינה ,יש קצת בתי קפה שאפשר לצאת במרכז השכונה וגם הכול קרוב במרחק הליכה (גראנד קניון,קופות חולים,בנקים,גני ילדים,בתי ספר) היתרון הגדול של השכונה שהיא במישור.

לגבי מחיר אני חושב שבסביבות 400-450$ תוכל להשיג דירה 4 חדרים במצב טוב

מקווה שעזרתי........

פורסם

[ltr]AH!

from all the Krayot it's the only one which is a city (city- 50k+ ppl)[/ltr]

Just for the record:

ממש ממש לא.

עיר ע"פ הגדרה היא יישוב עם למעלה מ-20,000 איש.

הגדרה של הערך "עיר" ב-Wikipedia

מאותו עמוד אתה יכול להגיע לרשימת ערים בישראל, ולמצוא שם את כל גוש הקריות שליד חיפה (חוץ מקרית חיים שנחשבת לחלק מעיריית חיפה, כמו שמור אמר).

בקיצור, כל הקריות הן כבר מזמן "ערים" וה"קריות" נשארו בשם רק בגלל המסורת.

אני רק אוסיף ואחזק כל מה שאמרו פה: אני לא חושב שיש לך מה לדאוג מהזיהום בקריות. לא הרבה יותר רציני מערים אחרות.

כמו בכל עיר, יש שכונות יותר רועשות ויש שכונות ממש שקטות. אבל זה כבר תלוי ברחובות סואנים מסויימים, קרבה למרכזי בילוי וכו'.

ובקשר לשכונות טובות: מור נתן לך סקירה על השכונות במוצקין וחיים. אם אתה מתעניין בביאליק: כל מרכז ביאליק, שכונת סביניה, היא שכונה מעולה. גרתי שם כשהייתי קטן יותר. אחלה מקום. מאזור צור שלום (צפון הקריה) באמת כדאי להתרחק (למרות שהרבה זמן לא שמעתי על משהו רציני שקרה שם...). בין סביניה לצור שלום יש את שכונת אפק, ששם גם ממוקם הקריון (אחד הקניונים הגדולים בארץ), וזאת גם שכונה טובה. ודרומית לסביניה יש שכונות די ישנות, אבל עדיין שכונות טובות.

אז חוץ מצור-שלום, ביאליק מקום טוב.

פורסם

אז רגע, עכשיו לקרית אתא אין שום יתרון... :-X

פורסם

למה אין? אני גר שם. :smile1:

פורסם

....oh, that

;)

פורסם

כל החיפאים צוחקים עליכם... :lol:

כל הבועה צוחקת עליכם :smile1: ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים