עבור לתוכן

רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות מטען GP(?) לסוללות AAA לזמן טעינה של עד 12 שעות ואני לא כל כך מבין אם יש דברים מעבר לזמן טעינה שחשובים יש לי סוללות AAA של GP 850 (מס' גבוה יותר->קיבול גבוה יותר->זמן שימוש ארוך יותר???)

יש המלצות עד 150 ש"ח בערך?

פורסם

זה לא סתם מספר

זה 850mAh או במילים אחרות 850 מילי אמפר

זה בעצם הכוח של הבטריה, וכן כמה שהוא יותר גבוה (ראיתי עד 850 אני חושב ב AAA) זה זמן שימוש יותר ארוך

רוב המטענים של GP תומכים בסוללות AAA

אתה פשוט צריך ללכת ולקנות מה שהכי מתאים לך מבחינת זמן טעינה

פורסם

יש לי מטען של GP ששמו POWERBANK TRAVEL והוא יכול לטעון 4 AA או 2 AAA והוא טוען כ5 שעות שוללות של 2300 AA, AAA עדיין לא ניסיתי עליהם.

פורסם
  • מחבר

תודה, כבר קניתי GP Powerbank Quick 2, טוען ב-6 שעות 2/4 סוללות AA או 2 סוללות AAA

עלה לי 157 שקל

פורסם

איפה קנית והאם זה מגיע עם סוללות נטענות AAA והאם זה טוען לך אותו ב- 850 מיליאמפר ??

פורסם
  • מחבר

ואללה, אני מקווה, לא כתוב יותר מידי על האריזה שלו, הוא מגיע עם רביעיית AA 2300, רק עד היום רק מטען אחד שמגיע עם סוללות AAA אבל הוא מיע עם 600 אם אני זוכר נכון, והוא מעפן.

קניתי אותו בב"ש בקניון הנגב אם אתה מהאזור, חנות זולה

פורסם

אין בקניון חנויות חשמל זולות. יש אחת (ליד רתע) והם יקרנים בטירוף.

פורסם
  • מחבר

תשמע אני לא מצאתי את המטען הזה בפחות, חוצמיזה קניתי שם כבלים RCA באורך 10 מטר ב-20 שקל בזמן שבמקומות אחרים הגיעו אפילו עד 100 שקל, בשבילי זה זול. קח דוגמה http://mybuy.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1456619

בכל מקרה זה מה שאני מצאתי אם מישהו מוצא בזול יותר, ואללה אכלתי אותה :kopfpatsch:, אבל בקטנה.

פורסם

אפשר את שם החנות במדויק שבקניון הנגב?

מחיר לא רע אם קיבלת 2300..יחסית זול לא חושב שהיית מוצא בב"ש יותר זול מזה.

בכל מקרה זרוק לי את השם של החנות אני גם יקפוץ לשם.

פורסם
  • מחבר

לא זוכר איך קוראים לה, חנות קטנה ופינתית צמוד ל"רתע" אם אני לא טועה, באזור של הכניסה הראשית לקניון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים