עבור לתוכן

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל הWINDOWS XP עולה ב10 שניות

Featured Replies

פורסם

שלום

אני ממש לא יודע איך להסביר את זה אבל

היה לי עכבר ביציאת COM טוב העכבר עשה את שלו והחלפתי עכבר ליצאית PS2

עכשיו רק החלפתי את העכבר משהמערכת עלתה באיזה דקה עכשיו המערכת שלי עולה ב10 שניות!

אני רק לוחץ על הלחצן POWER ON ואפילו זה לא מראה קו אחד הוא מגיע לחצי קו ואני רואה את המערכת עולה!!!

בדקתי לוקח משאני לוחץ על הPOWER ON

10-15 שניות עד שWINDOWS XP PRO עולה והכל פעיל!!!!!!

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל למי איכפת 10 שניות!!!!!!!!!!!

פורסם
  • מחבר

ועשיתי בדיקה ב3DMARK וקיבלתי 8700 (CATAYLST 7.72)

פורסם

מסקנה :

להחליף עכבר Com ב- Ps2 .

תקן אותי אם אני טועה .

פורסם

לא הגזמת קצת עם הערכת הזמן שלך?!

פורסם
  • מחבר

לא הגזמת קצת עם הערכת הזמן שלך?!

לא פשוט לא!!!!

גם אני לא מאמין לזה אבל 10 שניות אחי!!!!

פורסם

מן הסתם איך נראית יציאת Com ואיך ניראת יציאת ps2????????????

פורסם
  • מחבר

קח את הספר של הלוח שלך ותעיין בו ואתה תידע

פורסם

גם לי ה XP עולה בכ 15 שניות אחרי התקנת INTEL APPLICATION ACCELARATOR אבל עדיין לא הבנתי איזו תמכה תכנית אתה צריך ::)

פורסם
  • מחבר

גם לי ה XP עולה בכ 15 שניות אחרי התקנת INTEL APPLICATION ACCELARATOR

זהו שאני לא משתמש בשום תוכנה כמו ה APPLICATION ACCELARATOR

פורסם

די...

מה כול הפואנטה בת'רד הזה?

אתה השתמשת בהתקן נורא נורא ישן לעכבר, שכנראה לא עבד כמו שצריך עם הXP ולקח למערכת הרבה זמן לטעון את הדרייברים שלו.

תכלס מה שאתה אומר לא שימושי ליותר מ99% מהמשתמשים כי כמה מאיתנו כבר משתמשים בעכברים שמתחברים לCOM?

וגם, מה הקשר לתמיכה טכנית...?

יותר מערכות הפעלה או ציוד היקפי...

פורסם
  • מחבר

די...

מה כול הפואנטה בת'רד הזה?

אתה השתמשת בהתקן נורא נורא ישן לעכבר, שכנראה לא עבד כמו שצריך עם הXP ולקח למערכת הרבה זמן לטעון את הדרייברים שלו.

תכלס מה שאתה אומר לא שימושי ליותר מ99% מהמשתמשים כי כמה מאיתנו כבר משתמשים בעכברים שמתחברים לCOM?

וגם, מה הקשר לתמיכה טכנית...?

יותר מערכות הפעלה או ציוד היקפי...

מה קרה אחי לא יכול לראות מישהו מאושר מזה שהWINDOWS XP עולה לו ב10 שניות!!!

ומה אכפת לך למה רשמתי את התרד אני יכול לרשום כל מה שאני רוצה כל עוד זה קשור למחשבים ותקן אותי אם אני טועה WINDOWS קשור למחשבים!!

רק בגלל שאתה מנהל זה לא אומר כלום תפסיקו כבר לצנזר כל דבר שלא ניראה לכם! ואני לא מדבר על WAREZ

משישהו כתב מה המחיר שהולך להיות לR300 אני לא מבין איך המנהל גיע למצב שהוא נעל את זה ועוד זה היה בפורום גרפיאקה....

הצרות עין של אנשים >:(

פורסם

מתוק,

אם כל הכבוד לתיזמונים שלך.. המערכת הפעלה לא תעלה תוך 10שניות גם עם האפיפיור אומר שזה ככה.

שנית, אני בטוח שאף אחד לא מקנא בכך.. (במיוחד לאור העובדה שסבלת עד כה עם עכבר כה ישן .. :lol: )

אני ממשיך, אתה טועה!

אתה לא יכול לרשום כל מה שאתה רוצה כל עוד זה מתקש רלמחשבים, נקודה.

ואסף לא היה צר עין אלא בדיוק להפך ואפילו ניסה להגדיל ראש, הוא פשוט לא הביןו למה הת'ראד האידיוטי הזה נפתח מלכתחילה (גם אני לא).

אין לכך שום קשר להיותו מנהל.

אנחנו לא מצנזרים כל דבר שלא בא לנו, אנחנו מצנזרים ע"פ הכללים שאתה הסכמת להם ושאר חברי הקהילה לכן אם לא נראה לך אתה בהחלט לא מוזמן להישאר.

דבר אחרון, זה הת'ראד שאתה מדבר עליו? כי אני לא רואה שום מנעול.

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=18;action=display;threadid=3030;start=10

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון לכל מי שלא מאמין בעיה שלו כי זה באמת ככה!!!

דבר שני ההודעה ננעלה אבל זה שכתב אותה פתח תרד ורשם למה הוא נעל אותה תבדוק את כל זה לפני שאתה אומר שאני טועה!

אבל המנהל מחק אותה!!!

מי שלא מאמין בעיה שלו!!!!

פורסם

דרך אגב אנשים יתכן בהחלט שXP תעלה אחרי 10 שניות.

במערכת הזאת כשהוא מותקנת כחדשה היא המערכת שעולה בצורה הכי מהירה שיש.

כמובן שזה תלוי בריכבי החומרה שיש לך אבל מצב כזה אפשרי.

הבעיה היא שזה קורה רק לאחר שהמערכת מותקנת, אבל ברגע שמוסיפים תוכנות למחשב הזמן העלאה שלה מתקצר בהרבה. אפשר לראות את זה בבירור שתהליך ההרצה של החומרה (השלב הראשון) נשאר מהיר גם לאחר שהמערכת עמוסה, כמובן שאם במחשב מסויים יש הרבה חומרה או שיש בעיה בזיהוי אחד מרכיבי החומרה פעולה זו תקח הרבה זמן (המסך הראשוני עם המלבנים שזזים). המשך ההעלאה של המערכת תלוי בכמות הSERVICES שנטענים (שזה תלוי גם באיזה מערכת אתה עובד PRO/HOME, וכן בתוכנות שהתקנת שמעלות SERVICES כמו תוכנות של נורטון), לבסוף יש תהליך העלאת התוכניות בתפריט התחלה וזה התוכנות שעולות לזיכרון לאחר הלוגאין למערכת. שוב, גם פעולה זו תלויה בהרבה גורמים ובעיקר בכמות התוכנות שמותקנות במערכת.

:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים