פורסם 2002 ביולי 923 שנים דווקא MOHAA נראה הכי מרשים. בעיקר סצינות החוץ שלו. בגלל הטקסטורות האיכותיות
פורסם 2002 ביולי 923 שנים מסכים ב 100% !MOHAA הוא המשחק הטוב ביותר אבל לא רק בגלל הגרפיקהלאלו מכן שראו את הסרט "להציל את טוראי ריאן" בטוח שמו לב לדמיון המוחלט בין הסרט למשחק !פשוט אין מה להגיד ..
פורסם 2002 ביולי 1023 שנים מסכים ב 100% !MOHAA הוא המשחק הטוב ביותר אבל לא רק בגלל הגרפיקהלאלו מכן שראו את הסרט "להציל את טוראי ריאן" בטוח שמו לב לדמיון המוחלט בין הסרט למשחק !פשוט אין מה להגיד ..אכן למשחק יש איכויות קולנועיות , דווקא נורמנדי היהי השל הכי פחות מרשים
פורסם 2002 ביולי 1123 שנים אהם אהם, עם כל הכבוד לדום 3, הוא יוצא בעוד שנה או יותר מזה... אלה יצאו כבר / יוצאים בעוד כמה חודשים.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים מחבר לאחר שהיום שוב ראיתי את הסרטון של דום3 בפעם המאה אני שב ואומר דום3 יזיין את כל המשחקים האלה,זה הדור הבא של הגרפיקה,תודה ושלום.
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים MORIDIN על מה אהם אהם ?? מה מיוחד בזה ?דום 3 מהמם אבל נראה את המשחק עצמואני התלהבתי מאוד בהתחלה ממקס פיין בזמנו .. ולדעתי כרגע MOHAA הוא המשחק עם הרמה הגראפית הכי גבוההלא ראיתי אבל שמעתי ש אנריל 2003 יהיה מדהים
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים את התמונה השניה אני מזהה, זה SPLINTER CELL של קלנסי (שהולך להיות משחק מצויין).אבל איזה משחקים זה שאר התמונות, שאגב לא נראות מרשימות
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים שים לב, ה-Aliasing לא במקור אלא נגרמו בגלל לכידת תמונה גרועה. אם אני אמצא תמונות באיכות טובה אני אודיע לך, אבל אני כנראה לא אמצא כי אני לא אחפש ;D
פורסם 2002 ביולי 1223 שנים בלי קשר, שלושת המשחקים האלו (שנראים אגב לא משהו בכלל) פשוט מחווירים לעומת Doom 3...
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים אני חושב שאנריל טורנמנטהישן והטוב הכי טוב גרפית מבחינת יחס זמן ואיכות...אין על אנריל... אין!
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים איכות הגרפיקה תלויה גם בסוג המשחק...לדוגמא הגרפיקה ב-Warcraft 3 היא הגרפיקה הכי טובה שנראתה במשחקי אסטרטגיה, אך בהשוואה לכל משחק פעולה שיצא לאחרונה (כגון SoF2 או Jedi Knight 2) היא מחווירה...כשאתה שואל לאיזה משחק יש את גרפיקה הכי טובה אתה צריך לציין לאיזה סוג משחק אתה מתכוון.
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים Ground Control לוקח את Warcraft בקלות.ואני בטוח שהוא מתכוון ל FPS , אלה המשחקים שמנצלים הכי טוב את התלת מימד
פורסם 2002 ביולי 1323 שנים Ground Control לוקח את Warcraft בקלות.מסכים ב-100%.במיוחד שמסתכלים למעלה על השמש וחוטפים סינוור ענקי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.