עבור לתוכן

מאיפה אני קונה 6600GT במדינתנו הקטנה? מומלץ galaxy

Featured Replies

פורסם

אהה זה כבר משהו אחר.....

אז לך על הGALAXY חברה אחלה

או כמו שאמרו פה יש גם את הGIGABYTE המומהר

פורסם
  • מחבר

נכון אבל יש לו בעית היתחממות עצומה ואם אתה קונה אותו והוא עולה 1400 אתה צריך לקנות גם קרור טוב וזה עולה עוד 150

אז במקום זה אני יקנה את הלידטק יקנה לו קרור של זלמן התותח הזה VF700-Cu ב-180 וביחד יעלה לי כל הסיפור 1400

ואז אני ימהיר אותו מה אתה אומר?

פורסם

פףףף, כמה hype קיים סביב נושא הקירור, זה פשוט מדהים! אתה חושב שג'יגהבייט היו מוציאים כרטיס אם היו לו בעיות התחממות ממשיות בסטוק? קנה ותהנה...

פורסם

פףףף, כמה hype קיים סביב נושא הקירור, זה פשוט מדהים! אתה חושב שג'יגהבייט היו מוציאים כרטיס אם היו לו בעיות התחממות ממשיות בסטוק? קנה ותהנה...

OMGHI2UNUB. גאלאקסי יצרן נחות? יש להם את ה- 6800GT הטוב ביותר, שבא עם -

1.6ns, high capitacy caps, 5 regulation mosfets, NVS5... קצת מעל 6800gt ואתה מקבל קלוקר יותר טוב מאולטרא. חלום. רק חבל שקשה להשיגו.

פורסם

OMGHI2UNUB. גאלאקסי יצרן נחות? יש להם את ה- 6800GT הטוב ביותר, שבא עם -

1.6ns, high capitacy caps, 5 regulation mosfets, NVS5... קצת מעל 6800gt ואתה מקבל קלוקר יותר טוב מאולטרא. חלום. רק חבל שקשה להשיגו.

נראה שקראת את הממבו-ג'מבו שלהם באתר או באתר שקיבל מהם יחידה לביקורת + קריצה. שב בשקט, ילד. חברה לא נמדדת ע"פ מפרט טכני יבש אלא על פי מוניטין ואחד כזה אין לגאלאקסי בשיט.

פורסם

מה בקשר ל6800nu שלהם עם הקירור הפסיבי?

פורסם

מה בקשר ל6800nu שלהם עם הקירור הפסיבי?

אתה מעלה נקודה חשובה. ג'יגהבייט מבצעים בדיקות קפדניות לכל כרטיס וכרטיס שיוצא את מפעלם; אני יוצא מתוך הנחה שאילולא נמצאה שיטת הקירור הזו כ*מספקת*, הוא לא היה מיושם. אני חושש שרבים כאן נוטים להאדיר את כל העניין של הקירור ונוצר המון hype סביב זה. בימים ההם ה-Voodoo Banshee למשל, התחמם בצורה מטורפת באמת, כך שאם היית מקרב את אצבע לכיוון הכרטיס! רק לכיוון - היית חש בהילת חום אדירה ממש (ליטוגרפיה של 0.35 מיקרון, להזכירך). לא הייתה לכרטיס שום בעיה לעבוד עם קירור פאסיבי במשך השנים והוא עדיין חי. בצמוד לו היה כרטיס קול PCI של קריאייטיב, כך שהרווח ביניהם עמד על מ"מ אחדים וגם הוא חי. זה מגניב וכיפי להתייחס בכובד ראש לקירור, כי זה חלק מ"להבין בחומרה" ולהיות "מודר". אחלה, סבבה, אם זה הראש, אז אני בעד. אבל אם אתה סה"כ חפץ בפעולה תקינה וטבעית של הכרטיס לאורך שנים, סמוך על יצרן כמו ג'יגהבייט שהקירור סטוק יספק ואף יותר מכך. באמת שאין שום סיבה לחשוש.

פורסם

הקירור הפסיבי פחות טוב , נקודה

פורסם

טוב זה דבר יחסי

אחד יכול להגיד שפחות 5 מעלות זה יותר טוב

שני יכול להגיד ששקט יותר זה יותר טוב

זה לא משהו אבסולוטי

פורסם

הקירור הפסיבי פחות טוב , נקודה

ברור, אבל סף הסיבולת של הצ'יפ גבוה הרבה יותר ממה שאפילו קירור פאסיבי מביא אותו ב-Load. הפלוס הוא, שאתה מקבל שקט גמור. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

פורסם

אתה מעלה נקודה חשובה. ג'יגהבייט מבצעים בדיקות קפדניות לכל כרטיס וכרטיס שיוצא את מפעלם; אני יוצא מתוך הנחה שאילולא נמצאה שיטת הקירור הזו כ*מספקת*, הוא לא היה מיושם. אני חושש שרבים כאן נוטים להאדיר את כל העניין של הקירור ונוצר המון hype סביב זה. בימים ההם ה-Voodoo Banshee למשל, התחמם בצורה מטורפת באמת, כך שאם היית מקרב את אצבע לכיוון הכרטיס! רק לכיוון - היית חש בהילת חום אדירה ממש (ליטוגרפיה של 0.35 מיקרון, להזכירך). לא הייתה לכרטיס שום בעיה לעבוד עם קירור פאסיבי במשך השנים והוא עדיין חי. בצמוד לו היה כרטיס קול PCI של קריאייטיב, כך שהרווח ביניהם עמד על מ"מ אחדים וגם הוא חי. זה מגניב וכיפי להתייחס בכובד ראש לקירור, כי זה חלק מ"להבין בחומרה" ולהיות "מודר". אחלה, סבבה, אם זה הראש, אז אני בעד. אבל אם אתה סה"כ חפץ בפעולה תקינה וטבעית של הכרטיס לאורך שנים, סמוך על יצרן כמו ג'יגהבייט שהקירור סטוק יספק ואף יותר מכך. באמת שאין שום סיבה לחשוש.

בימינו "מספק" זה לא מספיק,צריך קירור טוב.

עובדה שאנשים הגיעו איתו ל80 ו85 מעלות שעם הכרטיס שלי אני לא עובר את ה60 מעלות (6800@leadtek)

ואם אפשר לקנות אותו כרטיס עם קירור יותר טוב בפחות כסף\בסכום שווה אז למה לא?

נראה שקראת את הממבו-ג'מבו שלהם באתר או באתר שקיבל מהם יחידה לביקורת + קריצה. שב בשקט, ילד. חברה לא נמדדת ע"פ מפרט טכני יבש אלא על פי מוניטין ואחד כזה אין לגאלאקסי בשיט.

עבדת פעם עם כרטיסי הדור האחרון של GALAXY שאתה אומר שאין להם מוניטין?\יש לך הוכחות שאין להם מוניטין?

גם אני יכול לבוא ולזרוק שג'יגהבייט מייצרים כרטיסים במחנה פליטים בעזה והם נשרפים אחרי יומיים,so what?

פורסם

בימינו "מספק" זה לא מספיק,צריך קירור טוב.

עובדה שאנשים הגיעו איתו ל80 ו85 מעלות שעם הכרטיס שלי אני לא עובר את ה60 מעלות (6800@leadtek)

ואם אפשר לקנות אותו כרטיס עם קירור יותר טוב בפחות כסף\בסכום שווה אז למה לא?

אז הוא עובד בעוד 20 מעלות, so fucking what?! זה יהרוג אותו? האמן לי שלא...

אתה מרוויח שקט בתמורה - דבר שאולי חשוב לכאלה שיש להם את ה-silence bug.

פורסם

ברור, אבל סף הסיבולת של הצ'יפ גבוה הרבה יותר ממה שאפילו קירור פאסיבי מביא אותו ב-Load. הפלוס הוא, שאתה מקבל שקט גמור. שכל אחד יעשה את השיקול שלו.

מסכים

פורסם

עבדת פעם עם כרטיסי הדור האחרון של GALAXY שאתה אומר שאין להם מוניטין?\יש לך הוכחות שאין להם מוניטין?

גם אני יכול לבוא ולזרוק שג'יגהבייט מייצרים כרטיסים במחנה פליטים בעזה והם נשרפים אחרי יומיים,so what?

אני יכול להעיד על הדבר הבא:

ג'יגהבייט היא פרטנרית גדולה של nVidia ועובדת בצורה צמודה אליה יותר ביחס לגאלאקסי.

ג'יגהבייט מייצרת כרטיסים גרפיים מ"ימים ימימה" ואף ייצרה עבור Matrox(!!). תזכיר לי מתי גאלאקסי פרצה לתודעה?

בשנת 2000, הGF2 MX של גאלאקסי היה אומנם הזול ביותר בארץ, אבל הוא הגיע עם פילטרים זוועתיים וה-2D הושפע לרעה מכך מאד. הרי לך "מוניטין"...

פורסם
  • מחבר

אתם רבים ביניכם מה יותר טוב

אני יודע ובטוח שGALAXY הם תותחים ולא מעניין אותי מה חלקחם יגידו והביקורות בכל רחבי האינטרנט מדברות בשם עצמם

ומה גם שכל החברות הגדולות הולכות על הסטנדרט ורק "הפחות מוקרות" מביאות את היוצא דופן והטוב ביותר וכך זה גם עם הכרטיס הזה

ואן מה להיתווכך

רובנו היתרגלנו לחברות הללו וזה טעות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים