עבור לתוכן

העתקת קבצים

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעתיק שלושה מחיצות מדיסק אחד ושתי מחיצות מדיסק שני למחיצה אחת בדיסק שלישי גדול, עם שליטה איזה ספריות וקבצים יועתקו. מדובר בעשרות ג'יגה בייט בעשרות אלפי קבצים.

אני רוצה להעתיק את הקבצים לצורך גיבוי, לצורך שינוי גודל המחיצות בשני הדיסקים באמצעות Norton PartitionMagic 8.0.

כל המחיצות שמיועדות להעתקה הן בפורמט של FAT32, בעוד שהדיסק הגדול מחולק למחיצה אחת של 80GBבפורמט של NTFS (אם יש עם זה בעיה, אז ניתן לפרמט אותו ל-FAT32 כי הוא ריק).

מערכת ההפעלה שלי היא Windows 2000 Professional SP4.

אני לא יכול להשתמש ב-Norton Ghost לצורך העתקה, מכיוון שהוא מפרמט את מחיצת היעד, ואני צריך להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת (ביחד או בנפרד).

במידה ואני אעתיק את הקבצים דרך Windows, הדבר יקח ימים שלמים (80GB~ עם הרבה קבצים קטנים). בנוסף לכך, מערכת העתקת הקבצים של Windows לא ממש אמינה בהעתקת מאסות כאלה של קבצים בבת-אחת, כך שיהיה צורך להעתיק כל ספריה בנפרד (בערך), שזה תהליך מאוד ארוך ומייגע.

מישהו מכיר תוכנה מקצועית, יעילה ואמינה שיכולה לבצע את העבודה במהירות ובאמינות של 100%?

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

אני מקפיץ את הת'רד, מאחר ואף אחד ענה לי, ורק 12 אנשים צפו בו לפני שהוא שקע.

אני חייב תוכנה אמינה ומהירה להעתקת מספר גדול מאוד של קבצים ותיקיות בעלי נפח מאוד גדול ממספר מחיצות בדיסק הקשיח אחד לדיסק קשיח אחר.

המחיצות בדיסק המקור ובדיסק היעד מפורמטות ב-FAT32.

העתקת הקבצים ב-Windows אורכת זמן רב וגורמת לתקיעות, כנראה עקב מחסןר בזיכרון (יש לי 512MB RAM).

שימוש ב-Ghost לא אפשרי, מכיוון שאני מתכוון להעתיק מספר מחיצות לתוך מחיצה אחת גדולה.

קיימת אפשרות לשימוש בתוכנה ייעודית שלא פועלת ב-Windows, אלא עולה ב-Boot דרך ה-CD ומשתמשת בממשק גראפי עצמאי (אולי ממשק שמבוסס על לינוקס).

HELP

:please:

פורסם

i've been using Total Commander for years now and i think that for working with plenty of files its just perfect (along with other good qulities), download it, its free for 30 days of use. if you even worked with Norton Commander (in DOS days) you'll find this program rather easy to figure out.

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב-Windows Commander 5.0 (זה השם הישן של Total Commander). הוא הרבה יותר יציב ואמין מה-Explorer של Windows בהעתקה מאסיבית של קבצים, אבל הוא גם כן נתקע בסופו של דבר.

קיימת תוכנה ייעודית להעתקה מאסיבית של קבצים (בסגנון של Ghost) שלא מפרמטת את מחיצת היעד?

פורסם

אולי LIVECD של LINUX ?

פורסם
  • מחבר

אתה מתכוון ל-KNOPPIX?

השתמשתי בו למחיקה של קבצים פגומים ש-Windows לא הצליח למחוק.

מנגנון העתקת הקבצים שלו יותר טוב, לדעתך, מה-Explorer של Windows (מדובר בהעתקת קבצים מ-FAT32 ל-FAT32)?

אם אני אתן לו לעבוד כל הלילה (8-10 שעות), אז הוא יוכל לעמוד בהצלחה במשימה של העתקת עשרות אלפי קבצים בנפח כולל של עשרות ג'יגה בייטים מבלי להיתקע?

פורסם

אישית אני לא מבין איזה בעיה יש ל WINDOWS EXPLORER להעתיק קבצים (אלה אם יש בעיות בדיסק)... אני העתקתי איתו בלי בעיה דברים גם עם 256MB זכרון... בכל מקרה, תנסה ותראה.. אמור לעבוד בסדר..

פורסם
  • מחבר

Windows Explorer ו-Windows Commander נוטים להיתקע בשלב מסויים בהעתקת קבצים מאסיבית.

בכל אופן, אני אנסה את KNOPPIX.

תודה.

אם מישהו, בכל זאת, מכיר תוכנה ייעודית להעתקה מאסיבית של מספר גדול מאוד של קבצים בנפח גדול, אני אשמח לקבל תגובה.

פורסם

אני משתמש ב-Windows Commander 5.0 (זה השם הישן של Total Commander).

actually its the other way around, but nm ...

:)

about the file copy, if you are refering to Visual Studio .NET (it has like 20k files), or a game with lots of files, i just suggest re-installing. i happen to perform a backup of plenty of files once in a while and even copying that data via network doesn't take long (total commander "thinks" for about a minute or so, but copy doesn't take long).

p.s. by the time this thread has been alive you could have completed the copy for sure

פורסם
  • מחבר

אני לא מדבר על העתקה של תוכנה מסויימת, אלא על העתקה של 5 מחיצות הפרוסות על פני 2 דיסקים קשיחים וכוללות עשרות אלפי קבצים (50K+) בנפח כולל של 60GB~ למחיצה אחת של 80GB בדיסק קשיח שלישי.

ניסיתי להעתיק את הקבצים באמצעות ה-Windows Explorer ובאמצעות Windows Commander, אבל זה לוקח להם הרבה שעות, וכאשר אני מנסה להעתיק הרבה תיקיות בבת-אחת הם נוטים להיתקע, כך שצריך להעתיק כל תיקייה בנפרד, דבר שהופך את תהליך העתקת הקבצים למאוד ארוך ומתיש.

אני מעדיף לבצע את העתקת הקבצים בלילה, בלי שאני אצטרך להשגיח על המחשב ולהעתיק כל תיקייה בנפרד (מדובר בהרבה תיקיות).

לא ניסיתי עדיין להעתיק את הקבצים באמצעות KNOPPIX, אבל אם הוא יציב ולא יתקע במהלך העתקת הקבצים, אז הוא אמור לסיים את העבודה במהלך 5 לילות (כל מחיצה בלילה אחד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים