פורסם 2002 ביולי 623 שנים הוא כלל 3 DELTA איייייייייימתניים (120)!ושני 80אחד למעלה ושנים בצדLE Ribbonצביעההכנסת ספק שני ושינוי במערכת החשמלית שלו (הספק הוא ספק AT והוא בא עם מפסק 4 רגלים רציתי לשים בביי באס מפסק 3 רגליים עם תאורה פנימית אז הייתי צריך לטפל בכבל ה"מיותר")סידור כבליםוהחלפתי את כל החיווט לחיווט טפלון שהוא פחות גמיש אך פחות מתחמם ויותר קלוbay busתגידו לי להתחדש!
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר פול טאוור ג'נריק כלשהו1*120 בהוצאה למעלה2*120 בהכנסה בדלת שמאל1*80 מעל הHDD (ליד ה120 למעלה)1*80 בהכנסה מקדימה למטה
פורסם 2002 ביולי 723 שנים תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות
פורסם 2002 ביולי 723 שנים תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות תמונות הוציא לי תמילים מהפה !
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר לא שפוי!, לא דאגת אפילו למיתוג של המאווררים?נ.ב, מה לגבי תמונות?כתבתי שי ביי באסלא רוצה ואנטקים הם לא מזיזים אויר בגרושואין לי דיגיטלית!
פורסם 2002 ביולי 823 שנים לא שפוי!, לא דאגת אפילו למיתוג של המאווררים?נ.ב, מה לגבי תמונות?ואין לי דיגיטלית!לא שווה... :-[זה כמו שיגידו שקנו לי מתנה אבל לא רוצים להביא לי אותה....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.