פורסם 2005 במרץ 1620 שנים http://www.fileplanet.com/promotions/eq2_trial/ כנראה שהמכירות שלהם בתחתית והם מנסים להשיג לקוחות. בכל מקרה אנחנו נהנים אז מה איכפת לנו?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים אגב, לפי מה שהבנתי, הטרייל הזה אינו מוגבל בזמן. פשוט כאשר תגיעו לרמה 6 תצטרכו לקנות אותו עריכה: התעוררתי בבוקר וראיתי שההורדה נתקעה על 75%, בעע.
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים לי זה גם ומשום מה אני לא מצליח להמשיך להוריד אז אני מחקתי ועכשיו אני מוריד שוב
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר לפי מה שכתוב שם נישארו לי שעתייםבנתיים אני על 65%ולפי מה שכתוב אני מוריד על 97
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר סיימתי להוריד ושיחקתי קצת.באמת זה נראה משחק נחמד מאוד ועשיר במיוחד.כאמור אפשר לשחק רק עד רמה 6... אני לא יודע מה קורה אח"כ.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר ואללה??? מוזר...טוב בכל מקרה אני חושב שסיימץי עם כל מה שאפשר לעשות שם... הגעתי לרמה 6, כמעט סיימתי את כל המשימות וחיסלתי את ה- Orc.בעיקרון משחק נחמד מאוד וממכר, אבל לאף משחק לא הייתי משלם את התשלום החודשי... (טוב אולי רק עם הייתי מליאן אז הייתי משלם בשביל WoW)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים כנראה ששיפרו אותו מאד מאז הבטא כי ממש לא התלהבתי ממנו, והוא היה די משעמם אפילו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.