עבור לתוכן

מישהו יכול להסביר טוב ואחת ולתמיד למה הGhz שלamd 64 bit 3000 s-939= p.4 1.8 ghz

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להסביר לי למה זה ככה?

אני יודע שamd שונה מאינטל אבל אף פעם אף אחד לא הסביר מה בדיוק ההבדלים ולמה זה ככה ?

תודה מראש יניב

פורסם

כי ככה החליטו...

פורסם
  • מחבר

אה תודה ענית לי על , אני מבין שאתה מאלה שמבינים אני מבקש שרק מי שמבין בנושא יגיב

פורסם

אחי, GHZ זה לא הכל בחיים...

GHZ זה כמה פעמים בשניה המחשב עושה פעולות במעבד.

יש עוד אלמנט שהוא כמה פעולות המעבד עושה בכל כניסה כזאת...

AMD שפועל ב2ghz הרבה יותר טוב מP4 שפועל ב2GHZ.

מבחינה שיווקית AMD קוראים למעבד שלהם במספר גבוה, כלומר AMD 64 3200 אפילוש הם לא עובדים ב3200, זה כדי שאנשים לא לא יקנו אותם בגלל הGHZ הנמוך (שלא מהווה אינדיקציה לכלום)

פורסם

על רגל אחת, המעבדים של אינטל באים במהירויות מהירות יותר לעומת מעבדי AMD, אבל בזמן הזה מעבדי AMD מבצעים יותר פעולות

אפשר לדמות את זה לנהג מונית עם מכונית ספורט בעלת 2 מושבים - אינטל

ונהג מונית בעל מיני וואן - בעלת 12 מושבים

מה הכוונה? אומנם הנהג מונית עושה יותר הסעות ליום, אבל ההספק שלו דל יותר משל האחד עם המיני וואן

מקווה שהבנת. P:

(אח היצרתיות שופעת ממני)

פורסם

על רגל אחת, המעבדים של אינטל באים במהירויות מהירות יותר לעומת מעבדי AMD, אבל בזמן הזה מעבדי AMD מבצעים יותר פעולות

אפשר לדמות את זה לנהג מונית עם מכונית ספורט בעלת 2 מושבים  - אינטל

ונהג מונית בעל מיני וואן - בעלת 12 מושבים

מה הכוונה? אומנם הנהג מונית עושה יותר הסעות ליום, אבל ההספק שלו דל יותר משל האחד עם המיני וואן

מקווה שהבנת. P:

(אח היצרתיות שופעת ממני)

אהה אהה

אהבתי את הדימוי!

פורסם

בערך נכון , אבל גם לא , בוא ניכנס קצת יותר לעומק :

ארכיטקטורת הליבה של AMD שונה לגמרי משל אינטל  , AMD מתכננים את המעבד עם יותר קאש ברמה הראשונה )L1 Cache( שהוא בעצם מה שבאמת נותן יותר ביצועים לא כמו הL2... , למעבדי AMD יש צינורות עיבוד רחבים יותר משל אינטל ככה שבכל פעימת שעון(MHZ) של AMD , המעבד מסוגל לבצע יותר פעולות משמע - מה שאינטל מבצע ב3000 פעימות שעון , AMD מבצע ב1800 פעימות שעון בגלל צינורות עיבוד רחבים יותר(או פשוט ריבוי צינורות עיבוד , אני לא יודע בידיוק) ועוד פעם , עם קאש יותר גבוה וארכיטקטורת ליבה יותר מתקדמת.

פורסם
  • מחבר

תגיד אח שלי יש מצב שאתה המורה שלי לאלקטורניקה?  רק לו יש כאלה דימויים

אבל יצירתי אח שלי  :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

לי אישית יש את הamd ואני מקודד סרטים הרבה ובמקרה זה מי מנצח הamd או הintel אה ואני חייב לציין במשהו את הamd שלי שאני לא זוכר שקרה שהמחשב שלי נתקע בגלל יותר מידי ישומים פועלים לעומת מחשב p.3 660 שהיה לי פעם טוב נו אבל אין מה להשוות בכלל

וגם עשיתי לו בנצמרקינג באוורסט והוא משתווה לintel p.4 3400 מגה הרץ

פורסם

חח עם לדבר על זיכרונות אני זוכר שהיה לי מחשב עם מעבד

AMD K6 450MHZ 3DNOW

ואז נשרף לי הלוח אם והחליפו לי אותו בייחד עם הלוח האם למעבד 700 סלרון והAMD עבד הרבה יותר טוב!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים