פורסם 2005 במרץ 1620 שנים הסיפור:לפני כמה ימים הסרתי את הקאספרסקי והתקנתי זוןאלרם אנטיווירוס ופיירווללא אהבתי אותם ואז הסרתי אותם..בנוסף להסרתם הם לקחו לי גם את ה"מחשב" שנמצא בחיבורי הרשתזתומרת המחשב שאומר כמה פאקטים יצאו וכמה נכנסו..לא משנה האינטרנט לא השתנה ואיפלו נראה לי שהוא נהיה יותר מהר.פתאום האייסיקיו מדי פעם מתנתק לי ומתחבר שוב פעם וזה אף פעם לא קרה לי לפניאו שזה צרוף מקריםאו שזה בעיה בשרתים שלהם (כבר 4 ימים בערך [?!])או שאני לא יודע מה זה ורציתי לדעת אם יש תוכנה שתחזק תיציבות של האינטרנט כדי שהאייסיקיו לא יתנתק לי וכדומה
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר ברקיש לדעתכם קשר בין הקטע שאין תחיבור של האינטרנט בהתחברויות לבין ההתנתקויות הפתאומיות ? :-\
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים בטח ... אני חושב שתעשה בדיקה הפוכה .. איזה תוכנה כן מותקנת במחשב שיכולה לגרום לבעיות באינטרנט ?
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר אממ אין לי תוכנות שיכולות להפריע לניתוקיםכל מה שיש לי זהסימסדרייבריםזורוס אימיול סרטיםתוכנות ניקוי וספייבוטיםמסנג'ר\איייסקיודמון טולסוזהו
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים לא אהבתי אותם ואז הסרתי אותם.. אחי, אתה עובד בלי פיירוול ובלי אנטיוירוס. אולי זאת הסיבה שיש לך בעיות?
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר חח לאא אני עובד עם קאספרסקיייישאמרתי אותם התכוונתי לזון אלארם אנטי וירוס + זון אלארם פיירוול
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים אחי, אתה עובד בלי פיירוול ובלי אנטיוירוס. אולי זאת הסיבה שיש לך בעיות? אני עובד בלי אנטי וירוס ובלי פיירוול קבוע וברוך השם אין לי בעיות. גם אני מחובר דרך ברק 013, לי אין בעיות של התנתקות. אם זה קורה לך הרבה תבקש שיעבירו אותך לחיבור קבוע.
פורסם 2005 במרץ 2720 שנים מחבר אני בחיבור קבוע נאי לא אוהב חייגניםחוץ מזה לפי דעתי זה בעיות של השרתים לש אייסיקיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.