עבור לתוכן

הפרה החולבת

Featured Replies

פורסם

לא שמעת איזה חרם מצויין עשו המתנחלים על תנובה?

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי הייתה להם אלטרנטיבה. וחוץ מזה הם קהילה (יחסית) קטנה וסגורה המושפעת מאוד מדעתם של רבנים וכאלו.

פורסם

יפה נפש שכמותך אם אתה לא רוצה לעשות חרם אל תעשה זה בסוף רק לטובתינו! רק בכדי שבסופוו של דבר אנחנו רוצים להיות מאושרים יותר שנוכל לקנות דברים שכל כך רצינו מבלי להתעסק עם אוברדראפט!

אתה לא רוצה לעזור לכל העם כנגד החברות המונופוליסטיות?!?!!?!!!!!!!! (אם לא אז יש לך בעיות, באמת...).

ראסמי יש לך בעיות!!!!

פורסם

וואו. השתמשת כבר פעמיים במילה "יפה נפש". זו המילה החדשה שלמדת היום?

תלמד לקבל דעה של אנשים אחרים ולא רק לשמוע את עצמך. אם אתה כל כך מאמין שזה יעבוד אז תכבה את הטלפון שלך ב-21, 22 ובכל יום מהיום ועד אינסוף.

פורסם

כל שעתיים מגיע מכתב שרשרת אחר עם תאריך אחר. בישראל זה לא יעבוד מ-2 סיבות:

1) כל אחד פה (בישראל) מחובר בהשתלה לטלפון שלו.

2) ישראל היא לא מדינה שבה אפשר לעשות חרם צרכנים. לא ראיתי מקרה אחד שבו זה עבד. אנחנו פשוט נותנים שידפקו אותנו. מהבנקים ועד לחברות הסלולר. מסופקני אם מישהו באמת יכבה את הסלולרי.

I have got to agree with maverick on that one. (Sorry for the Engish, I'm stuck in Gilo and there's no Hebrew installed on this computer at all).

We're a nation of consumers and it's a living fact. I'll give you an example, the average Israeli spends more than anyone else in the Duty Free - approximatly 90$ a head, while in 2nd place, far behind, you can find the Dutch (Hollanders) with.... 33$ a head. As for the cellphones, we're unique! EVERYONE has got at least one cellphone, even 5 year olds! We're a cellular nation and you can't deny it... What's more, we're very unorganized, especialy when it comes to things like consumption and fighting for our rights, moreover, the mixture of the two. I will join the fight like I had last year and I know others will too, however, I know that a great share of the population, that's quite integral to this fight, will not... It's like this country is connected with a dialize to the cellphone! We can live without them, it won't be as convinient but we can all do it for one day.

Several years ago, they started the "Buy nothing day" to protest the high prices on the market - it didn't work too well but if we keep trying, perhaps not this year, but maybe the next or even in 10 years, we could accomplish something and quit being the slaves of the allmighty Shekel...

פורסם

אם חרם צרכנים רגיל לא עובד אתם מצפים שחרם על סלולרי יעבוד? במדינה שיש 1011 טלפון סלולרים על כל 1000 איש? (מס' אמיתי!)

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי. כל איזה מפגר מוציא מכתב שרשרת, שמסופקני אם הוא יעמוד בזה באמת. אנשים חושבים שהם יצליחו ליצור פה מונופסון ובכך להוריד את חברות הסלולר על ברכיהן. הלוואי וזה היה עובד אבל זה לא.

פורסם

If there's one thing that could work is some organized protesting - not a thing we're too good at. However, there is hope - Israel hate to come out being suckers (Frayerim) and we just got to get into our thick little heads that by bending down to the ridiculous demands of the cellular companies, especialy at difficult times as these, we're being Uber-Suckers....

פורסם

אהההה - אולי זכרוני כבר קצת מעומעם, אבל להגיד שאף חרם צרכנים לא עבד בעבר זה פשוט לא נכון...

- איך אתם מסבירים את חרם הצרכנים הגדול על בזק שגרם להם להוריד את מחירי השיחה לפני כמה שנים?

- איך אתם מסבירים את חרם הצרכנים על בזק, עם ענין מחירי הגלישה באינטרנט שגרם לה לשנות את כל מודל התשלום?

- איך אתם מסבירים את חרם הצרכנים על "ישפאר" בזמנו שגרם להם לשנות את מדיניות מימוש האחריות?

בקיצור, לדעתי בתחום התקשורת (שם גם עבדו בעבר רוב חרמי הצרכנים) הכי קל לפגוע בכיס של החברות והן מבינות את המסר...

חוץ מזה - מה אכפת לי לכבות את הפלאפון ליום אחד? גם אם זה לא עובד, מה רע בקצת שקט ;)

פורסם

לי נראה שבעניין בזק אתה טועה. אני חושב שהם הורידו מחירים בגלל תחרות שהייתה להם מצד אותן "פרות חולבות"

פורסם

לא זכור לי שחברות הסלולר הציעו חבילות אינטרנט זולות, וזה מה שגרם לבזק ליצור את כל מודל ה"תשלום לאינטרנט", שכלל בגולת הכותרת את תשלום "חופשי חודשי" ב-99 ש"ח לחודש (מדהים למדיי בזמנו, יחסית לעובדה שהתשלום לגולשים ה"כבדים" עמד באותם זמנים על מאות שקלים ויותר בחודש).

האמת, עד עכשיו יש לי פה קופסה של משהו שקניתי מפלונטר (המקוריים), שיש עליה מדבקה של www.nezeq.co.il

פורסם

אני דיברתי על שוק השיחות.

פורסם

מה, אתה מדבר על "ביטול אזורי החיוג" ?

או בשפה מציאותית יותר: העלאת מחיר השיחות ה"המקומיות" על-מנת שיהיה אפשר להוריד במעט את השיחות הבין-עירוניות ולהכריז בגאון ש"ביטלנו את איזורי החיוג הבין-עירוניים, מהיום משלמים אותו מחיר לכל הארץ!" [אבל מחיר יקר יותר...]..

פורסם

עומרי, לדעתי ביטול אזורי החיוג הוא דבר מצויין והעובדה שציינת שהעלו את המחיר הוא אולי נכון, אבל המחיר עצמו נמוך יחסית...

בקשר לשיחות פנים וחוץ אנחנו במצב ממש טוב ביחס לעולם!

תראה איזה מחירים יש לנו לשיחות לחו"ל... ממש בחינם ליעדים נבחרים.

פעם היינו משלמים נראה לי 35 אגורות לשיחה מחוץ לעיר... שחיטה!!!

יניב

פורסם

That's all lovely and swell but between you and I - most of the phone calls we make are in OUR area, therefore it's not sufficient for us to pay same price for local calls the same price as for outer, it's just another way to trick the customer and dry it out of money.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים