עבור לתוכן

הפרה החולבת

Featured Replies

פורסם

הפרה החולבת

החל מהחודש הבא - בעקבות הודעת משרד התקשורת על הוזלת הקישוריות בין רשתות הסלולר נספוג כולנו עליה מפלצתית של תעריפי הסלולר בשיעורים שבין 14% ועד 20%, תלוי בסוג המסלול ! ובחברת הסלולר בה אתם מנויים.

את ה"מתנה" הזאת - שאינה גזירה משמיים, מארגנות לכם חברות הסלולר - כאות תודה על היותכם פרה חולבת נאמנה ושקטה!!!

הגיע הזמן להזכיר למי שזקוק לתזכורת כזאת - שפרה יודעת גם לבעוט!

יום ג',   21   במרץ  2005  מוכרז בזאת כיום חרם ואזהרה לחברות הסלולר החל משעה 06:00 בבוקר ועד חצות אתם מתבקשים בכל לשון של בקשה לנצור את הסלולרים שלכם ולא לזכות את ברוני הסלולר בדקת אוויר שחוקה אחת - למען יראו ויראו. גם לסבלנות של צרכן ישראלי יש גבולות. 

יש בדעתנו לקרוא לעוד תאריכי חרם נוספים במידת הצורך ולהכאיב ליקירי סלקום, פארטנר ופלאפון...במקום שהכי כואב להם: בכיס אל תגידו: "זה לא יעבוד", בואו תנו כתף:  רק שיתוף פעולה רחב בקרבנו והעלאת הנושא על סדר היום הציבורי יביאו לתוצאה משמעותית.

קיימת כבר התארגנות רחבה בקרב עשרות אלפי גולשים העבירו מכתב זה למכותביכם ובקשו מהם לעשות כן אף הם !!!

תודה מראש על שיתוף הפעולה.

• תגובות 33
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רשמתי.

נקווה שלא יהיה משהו שלא סובל דיחוי באותו יום

פורסם

אם משהו יכול לשלוח לי ל EMAIL מכתב שרשרת כזה אני אשמח... כאלו שעושים FORWARD!!!

yanivuzan@yahoo.com

אני אומר פשוט לסגור את הפלאפונים לגמרי, שאם בטעות משהו מתקשר אליכם שגם הוא לא ישלם באותו היום...

תודה

יניב

פורסם

מצויין! עוד תירוץ בשבילי לא לענות לאמא שלי ונסוע לירושלים! :hat:

לא יודעת אם זה יעבוד, שנה שעברה לא טלפנתי ביום ללא שיחות אבל הייתי חייבת להשאיר אותו דולק כי אחרת המפקדת שלי היתה אוכלת אותי בלי מלח.

חברה', היו זמנים שלא היו פלאפונים וילדים היו מתקשרים אחד לשני דרך חוט עם קופסאת קוטג' מחוברת לכל קצה. תתאפקו יום אחד בלי.

פורסם

אני מצטרף.

אבל זה לא יעבוד.

גם אם יהיו מספיק אנשים, זה יהיה ליום אחד. יומיים, שלושה. אנשים לא יחזיקו מעמד יותר מדי זמן oO

פורסם

למה רק יום אחד? אני יודע על קבוצה של אנשים שברגע ששמעו על העלאת המחירים פשוט צימצמו את השימוש בפלאפון בכמה עשרות אחוזים. אפשר למשל להשתמש באינטרנט או בטלפון רגיל כדי ליצור קשר עם מישהו או אפילו ללכת אליו.

פורסם

נכון

היום עם השינויים, מקו בזק הכי זול להתקשר לסלולרי, לא משנה לאיזה מפעיל. גם מסלולרי לסלולרי אחר באותו מפעיל...

יניב

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לעובדה שיום שלישי זה ה-22 במרץ ?

Hey, dont kill the messenger

;)

פורסם

אני אף פעם לא השתמשתי בו הרבה. זה לא שהמחירים הישנים הם טובים. זה פשוט שהם פחות רעים מהחדשים.

הפלא שלי הוא למקרה חירום בד"כ, או כשממש ממש ממש אין לי כוח להקיש מספרים.

מעבר לזה יש לי טלפון, איציק ומסנגר. אם היה לי "חשבון איציק מסנגר" הוא היה יותר גבוה מהפלא, וזה רק על לקבוע ולהודיע דברים, בלי סתם שיחות עם חברים באיציק.

פורסם

אני השתתף!!

אבל באיזה יום זה ב21 או ב22 במרץ?

פורסם

אם משהו יכול לשלוח לי ל EMAIL מכתב שרשרת כזה אני אשמח... כאלו שעושים FORWARD!!!

yanivuzan@yahoo.com

אני אומר פשוט לסגור את הפלאפונים לגמרי, שאם בטעות משהו מתקשר אליכם שגם הוא לא ישלם באותו היום...

תודה

יניב

כל שעתיים מגיע מכתב שרשרת אחר עם תאריך אחר. בישראל זה לא יעבוד מ-2 סיבות:

1) כל אחד פה (בישראל) מחובר בהשתלה לטלפון שלו.

2) ישראל היא לא מדינה שבה אפשר לעשות חרם צרכנים. לא ראיתי מקרה אחד שבו זה עבד. אנחנו פשוט נותנים שידפקו אותנו. מהבנקים ועד לחברות הסלולר. מסופקני אם מישהו באמת יכבה את הסלולרי.

פורסם

maverick אתה טועה!! אז הגיע הזמן להפסיק להיות אנשים פסימים! מספיק להיות יפי נפש ולומר כל הזמן זה :"לא יעבוד, אני יודע זאת מניסיון עבר.." !!!

תתחילו לפעול ולא כל הזמן להסיט כנגד!! כי אם אתה לא שם לב זה מה שאתה עושה! (אנשים קוראים וחושבים:"הא.. וואלה זה לא עובד אז למה לנסות עכשיו?!" ) -

וזה לא מה שאנחנו רוצים נכון?!

אז יאללה חרם צרכנים אחת ולתמיד על המונופול שהחברות הללו עושות לנו!! קדימה לעתיד טוב יותר שלא יחלבו אותנו יותר!! אנחנו יודעים להילחם וזה הזמן להראות את זה!!

ב21 למרץ תהיה דממה סלולרית בכל רחבי ישראל וגם אתם רוצים להיות חלק מזה!!!

[move]קדימה לעתיד טוב יותר!!!![/move]

פורסם

yess...... i want to be a part of it......

join them......

:screwy:

פורסם

maverick אתה טועה!! אז הגיע הזמן להפסיק להיות אנשים פסימים! מספיק להיות יפי נפש ולומר כל הזמן זה :"לא יעבוד, אני יודע זאת מניסיון עבר.." !!!

תתחילו לפעול ולא כל הזמן להסיט כנגד!! כי אם אתה לא שם לב זה מה שאתה עושה! (אנשים קוראים וחושבים:"הא.. וואלה זה לא עובד אז למה לנסות עכשיו?!" ) -

וזה לא מה שאנחנו רוצים נכון?!

אתה יכול להמשיך ולהשלות את עצמך. זה לא יקרה. עובדה היא שעד עכשיו אף חרם צרכנים לא עבד. למה שזה יעבוד?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים