פורסם 2006 במרץ 1719 שנים איך אני משתמש בנשקים שאני קונה ?הוא נותן לי רק את הסכין כשתוקפים אותיסכין הוא חסר טעם, תקנה להתחלה אקדח ורימונים
פורסם 2006 במרץ 1719 שנים מכיר את המשחק ממזמןןןןןןןןןןןןןן וזה משחק פשוט ענק הייתי משחק בו פעם בלי סוף
פורסם 2006 במרץ 2719 שנים מחבר אבל אחרי ששלחתי אותם הם "נעלמו", איך עכשיו אני מוכר אותם?מה זאת אומרת "נעלמו" אתה שולח אותם לעיר מסוימת ואז אתה צריך לטוס לאותה עיר וזה ישר מגיע אלייך שים לב למספר הימים שבחרת שזה יגיע אלייך....איך אני משתמש בנשקים שאני קונה ?הוא נותן לי רק את הסכין כשתוקפים אותימתי שתוקפים אותך יש בחלון הזה שני חלונות אחד של מה שקורה (תוקפים אותך, פיספסו וכד') ועוד חלון של הנשקים שיש לך... אתה לוחץ על הנשק המבוקש ואז לוחץ על FIGHTהכי טו לקנות סכין שהוא בשביל להרוג כמה אנשים בודדים ולקנות גם כמה רימונים בשביל כמות יותר גדולה של אנשים... שאר הנשקים הם סתם ביזבוז (חוץ מהנשק הרציני ההוא שיכול לההרוג מאה איש אבל הוא מיותר בתחילת המשחק). תקנה גם אפוד מגן אם יש לך כסף....קניתי פיסטול אבל הוא לא נותן לי להשתמש בו למה?ואיך רושמים רימון ?HAND GRENADE
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים אממ לא שמתי לב בכלל שהת'ראד מ 2005 :-X הגעתי ל TOP 50.. טוב הבנתי שהלוח בכלל ריק
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים משחק בנזונהלא כמו אקסל או שולי המוקשים, חתיכת משחק מושקע...מי בא דרקונים ומבוכים?? (משחק הקופסא האמיתי)
פורסם 2008 באוגוסט 2117 שנים מחבר כן, זה באמת משחק גדול אבל חבל שלא הוציאו גרסא יותר מתקדמת.. טוב האמת שיש כבר אחת - GTA4
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.