עבור לתוכן

דילמה בבחירת עכבר

Featured Replies

פורסם

שלום :)

טוב, אז ככה, אבא שלי מחר טס לחו"ל, אז ביקשתי ממנו שיקנה לי שם כמה דברים, ואחד הדברים שביקשתי ממנו הוא עכבר.

טוב בכל מקרה, אני מתלבט בין 3 עברים ה MX 510, הרייזורבאק וה MX 518 החדש.

בקשר ל MX 510 אני יודע הרבה, ודיי יודע מה הוא שווה, אבל הקשר לשניים האחרים אני לא ממש יודע, ולא יודע מה הם ביחס אליו, ואיך הם ביחס של מחיר לביצועים...

אז בבקשה תמליצו לי על העכבר הטוב מבין ה3 האפשריות שציינתי פה...ואני גם אשמח אם תציינו מכירים מוערכים שלהם...ואני רוצה להבהיר שזה יקנה בחו"ל... :-*

תודה.

פורסם

שלום וברוכים הבאים לפורום!

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.

2. כותרות: הקפידו לכתוב כותרת (נושא) עניינית לדיון שאתם פותחים. הכותרת צריכה להכיל את השאלה הכללית שלכם או את תמצית הנושא של הדיון. אין לכתוב סימני פיסוק מרובים מיותרים בכותרת.

את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

פורסם
  • מחבר

שלום וברוכים הבאים לפורום!

אתה מתבקש לשנות את הכותרת שתיהיה אינפורמטיבית וחוקית עפ"י חוקי הפורום.את כותרת הת'רד תוכל לשנות ע"י כפתור modify.gif להודעה הראשונה שלך.

תודה.

שיניתי, סליחה, לא ידעתי פשוט שזה אסור ::)

פורסם
  • מחבר

אף אחד ? :nixweiss:

פורסם

אל תקפיץ

למה לא MX1000? אני חושב על לקנות את הMX1000 אבל נראה לי שהוא שמן מדי ליד שלי

קח את הרייזור... הMX518 נראה לי יעלה כמו MX1000 וגם יש עוד זמן עד שהוא יגיע לארץ

פורסם

הוא אמר שהוא קונה בחו"ל אז מה הקשר לארץ? :screwy:

פורסם

הנה יתרונות וחסרונות של שלושתם

MX510 - אמרתה אתה שאתה יודע עליו הרבה ביקורות חיוביות אבל ביגלל שהוא יותר ישן מכולם אז הוא עם טכנולוגיה יותר מיושנת ("רק" 800 DPI וכו...)

רייזור- 1200DPI + 16 ביט של מידע (אם אני זוכר נכון) כל הנתונים הטכניים טובים

אבל שמעתי שאנשים מיתלוננים על העיצוב שלו שהוא פשוט מידי ולא נוח ליד כמו שאר העכברים היותר מעוצבים

MX518 - בקיצור טכנולוגיה של רייזור + עיצוב של 510 = עכבר טוב אבל בקשר למחיר לא ידוע בנתיים אז תיבדוק אם אתה מוכן להשקיע עוד בישביל נוחות

ובקשר ל MX1000 כמו שהציעו לך אני לא יודע הרבה נתונים טכניים (חוץ מזה שהוא לייזר וזה עוזר יותר בדיוק) אבל יש עליו לא מעט ביקורות טובות מאוד

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהMX 518 עולה 49 דולר, כמו גם ה MX 510...

הרייזור אין לי מושג כמה עולה...

עכשיו ה MX 1000 יורד מהפרק, למרות שהוא טוב, אבל לצערי הוא עולה 80 דולר וחורג לי מהתקציב... :-\

פורסם

תלך על ה MX-518 ואם אתה יכול תביא גם לי אחד  ;).

עכשיו ברצינות, לפי דעתי כדאי לך לחכות אבל עם הקניה. אני לא יודע אם קנית כבר אבל תחשוב על עניין האחריות.

אם תקנה בחול לא תהיה לך אחריות בארץ. אני נדפקתי ככה עם העכבר של מיקרוסופט שקניתי.

ה MX-518 זה העכבר האולטימטיבי. אני אישית חושב עליו כרגע. מה שמפריע לי זה שהם לא שילבו בו את הטכנטלוגיה החדשה

של הגלילה הצידה (Tilt).

חוץ מזה הוא עכבר מעולה עם אופציות מעולות גם לגיימרים וגם לעבודה רגילה. הוא עובד עד 1600 dpi

(עם יכולת שינוי בין 1600 800 400 dpi מהכפתורים) וכל השאר די דומה ל MX-510.

תהנה ותתחדש בכל מקרה. רק על תשכח לחשוב על אחריות.

פורסם

הRazer Diamondback בארה"ב, מתחיל ממחיר של 58$.

לגבי האחריות,לוקחים סיכון מדובר ב250 ש"ח.

פורסם

תסתכל בדיון של 510 מה שרשמתי ומה שרשמו שם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים