פורסם 2002 ביולי 623 שנים אני בעיר הראשונה וסיימתי (נראה לי) את כל השלבים אצל כל האנשיםאבל נשאר לי את המרוץ מכוניות, ואת המקום הזה שמכינים בו פצצות (הוא מסומן על המפה ב-8)את המרוץ אני לא מצליח לסיים, ובמקום הזה שמכינים פצצות-אז טוענים לי פצצה באוטו ואח"כ אין לי שום דבר?מה לעשות?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים תקשיב מה מבקשים ממך לעשות והמרוץ קל מאוד!!!תיקח את המכונית הספורט מהסוכנות1!!!
פורסם 2002 ביולי 723 שנים תקשיב מה מבקשים ממך לעשות והמרוץ קל מאוד!!! תיקח את המכונית הספורט מהסוכנות1!!! או שתגנוב מכונית משטרה... : ;D
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אוי נו חבר'ה, תיהיו רצינים. מי באמת עושה ת'משימות? : תחפשו סייב עם כל הערים פתוחות וזהו...
פורסם 2002 ביולי 823 שנים מחבר אז מה אני עושה????????במפה מראים לי שאני צריך ללכת למקום הזה ששמים לי פצצה באוטו(במפה זה נראה כמו 8)אז הלכתי לשמה שמו לי פצצה ואני לא יודע מה לעשות? אין לי שום הדרכה?!(מצד שני יש את המרוץ אבל אנשים כאן אמרו שהוא לא חשוב)אז מה לעשות אחרי ששמו לי את הפצצה?
פורסם 2002 ביולי 823 שנים 1.המרוץ לא חשוב בכלל, אני סיימתי את המשחק בלי לעשות אותו... 2.עם תעשה את כל המשימות (חוץ מהטלפונים הם לא חשובים!) אז אתה תעבור לעיר השנייה ולשלישית. 3.כמו ש-"6kwar" אמר, עם תתחיל לעשות את המשימות אתה לא תעזוב את המשחק לשנייה! ;) 4.עם זה סתם מפנה אותך ל - Ball 8 בלי קשר כנראה שזה איזה באג...אז תעשה את המשימות מחדש או משהו... אחלה משחק!! :AR15:
פורסם 2002 ביולי 823 שנים אוליי זה המשימה שצריך לקחת את המכונית של האח פרלי להטמין פ33ה במכונית שלו ואז להחזיר אותו למקום שלקחו אותה לפניי שהוא חוזר מארוחת צהריים ואז צריך להפעיל את הפ33ה לצאת מהמכונית ואז הפרלי הזה נכנס לתוך המכונית ו... בום!!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.