עבור לתוכן

איזה קורס פסיכומטרי כדיי לי ללכת

Featured Replies

פורסם

לאיזה קורס פסיכומטרי יוצר כדי לי ללכת מבין השלושה אנקורי/לחמן/קידום?

אני מקבל ווצ'ר מהצבא, אבל אין לי מושג איזה יותר טוב.

• תגובות 31
  • צפיות 2.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ווצ'ר?

אני אישית הלכתי לקידום ולפי דעתי זה ממש עזר לי.מצד שני יכול להיות שזה היה בגלל המורה הספציפי שנתנו לי,ממש אהבתי אותו.

חבר שלי הלך ל..לחמן נדמה לי,יש להם לוגו בצבעי ירוק-צהוב,נדמה לי שזה לחמן.בכל מקרה הוא סיפר לי איך ומה מלמדים אותם, ולא סיפרו להם מלא טריקים שלנו סיפרו בקידום,אני הייתי צריך למלא את הפערים בהשכלה שלו :).

עוד הפעם,יכול להיות שזה בגלל המורים הספצפיים שבהם נתקלנו.

פורסם

לך לקידום... הם ממש הפכו את התחמנות למקצוע... השיטות שהם פיתחו ממש טובות ויעילות (למרות שכמה חברה שעשו קורס בחברות אחרות אמרו שהם אהבו יותר את הקורסים האחרים... אבל זה סובייקטיבי)

ובלי קשר לקורס, הכי טוב זה פשוט לתרגל מבחנים.

פורסם

קידום... הם ממש הפכו את התחמנות למקצוע... אבל הכי טוב, זה פשוט לתרגל מבחנים.

:lol:

נכון לגמרי,אבל חוץ מתירגול שהוא כמובן מאוד חשוב,יש גם טריקים שלפי דעתי חשובים כמעט באותה מידה.

פורסם

אם יש את הכסף אני יכול להמצליץ על יואל גבע... פשוט רמה אחת מעל כולם... הבעיה שזה יחסית די יקר, וגם אין פריסה רחבה כמו שאר הרשתות, אבל המורים פשוט מעולים..

פורסם

לך לאנקורי! הם ממש מקצוענים שם.

אנקורי בחיפה, יש לדעתי מדריך תותח, מלמד את כל השיטות כל האפשרויות, ממש עובר על הכל ובצורה ברורה ונוחה!

פורסם

אם באנקורי מסבירים כמו בספר שלהם (ולא מעבר), אז זה לא מציאה כלכך גדולה... ההסברים בספר שלהם לא כלכך עזרו לי... (לא עשיתי את הקורס שלהם, אבל למדתי מהספר לפסיכומטרי השני...)

פורסם
  • מחבר

אם יש את הכסף אני יכול להמצליץ על יואל גבע... פשוט רמה אחת מעל כולם... הבעיה שזה יחסית די יקר, וגם אין פריסה רחבה כמו שאר הרשתות, אבל המורים פשוט מעולים..

הבעיה שהוואצ'ר לפסיכומטרי מהצבא מתאים רק לאנקורי, קידום ולחמן, ואני לא מתקוון להוציא שקל אחד בשביל קורס במקום אחר עם אני מקבל קורס חינם.

חבר שלי למד בקידום, והוא לא היה מבסוט מהשיעורים שם.

ניראה לי שאני ילך לאנקורי, שמעתי דברים טובים על הקורס שלהם.

פורסם

לאיזה מועד אתה ניגש?

פורסם

למדתי בקידום ויש לי חברים שלמדו גם באנקורי וגם ביואל גבע. עפ"י איזה השוואה שעשינו יואל גבע באמת יותר טובים ויש להם מורים יותר טובים (מינימום ותק 10 שנים בחברה אחרת). עם זאת, הקורס בקידום היה אחלה.

עצה אישית- תתרגל הרבה ותשים לב לזמנים. הטריקים לא ממש יעילים כי ברוב המקרים לא תיתקל בשאלות דומות למה שלמדת.

פורסם

יואל גבע פשוט רמה מעל כולם וזה גם מוכח

ממוצע הציונים שלהם הוא הגבוה ביותר מבין כולם

פורסם

לך לקידום.

פורסם

כאילו שאיזה שהיא עצה פה אובייקטיבית, כל אחד אומר ללכת רק לאיפה שהוא עשה\שמע שהכי טוב. אם בן אדם הצליח בקורס מסויים ואחר בקורס אחר לא יש יותר סיכויים שזה תלוי בבנאדם ::) מי שעשה 2 קורסים והיה יותר מרוצה מהציון בשני אז.... מן הסתם, זאת כבר פעם שניה

אני הייתי בקידום, היה נחמד, אבל אין לי מושג אם זה טוב או רע

פורסם
  • מחבר

בסוף אני נרשם לאנקורי, זה קורס של 300 שעות, עם שיעורים פרטיים נשמע מבטיח.

פורסם

רק לא אנקורי

חרא של מדריכים , חרא של קורס , לא עוזר בגרוש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים