פורסם 2002 ביולי 723 שנים לא אחי... אתה גם מחליף היטסינק...יעני גם מאורר וגם היטסינק עלה לי 40שקל וכרגע בהדלקה זה על 43 מעלות..והיה לי 60....זול וטוב...בקשר לAX7כנראה שבאמת לא חיברת אותו נכון...
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר חשבתי דווקא לשנות, וללכת לוולקנו 7. הוא בא עם מאוורר, ויש בפנדה ב74 ש"ח. שווה עוגיה?
פורסם 2002 ביולי 723 שנים תראו מרחתי משחה תרמית (ASII) ושמתי את גוף הקירור על המעבד בכיוון הנכוןיש לי הרבה ניסיון עם זה (להחליף ולהוציא HSF) את המאוורר חיברתי על גוף הקירורכך שהוא נושף עליו אויר אך ההיטסינק מהתחלה מקרר טוב אבל במשך שעה הואצובר חום עד 61 מעלותבקשר להרכבה אני בטוח ב100% שהרכבתי אותו טוב הבעייה היא אחרת.
פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני לא מבין כל כך למה אתה מצפה עם טמפק מארז העומדת על 40מעלות?!אני מסכים בהחלט , כל הסביבה של המעבד חמה מידי אתה צריך לדאוג לזרימת אויר טובה יותר במארז(כבלים מעוגלים, מספיק אויר זורם לכיוון המעבד לקירור ושאיבתו של האויר החוצה לאחר שהתחמם)ה-AX7 נחשב להיטסינק מהטובים שיש אז חבל על הויכוח לגבי יעילותו רצוי לבדוק אם לא מרחת יותר מידי משחה טרמית גם זה יכול להביא לתוצאה הפוכה
פורסם 2002 ביולי 723 שנים חשבתי דווקא לשנות, וללכת לוולקנו 7. הוא בא עם מאוורר, ויש בפנדה ב74 ש"ח. שווה עוגיה? הוולקנו 7 שווה בדיוק כמה שאתה משלם עליו...
פורסם 2002 ביולי 723 שנים אני לא מבין כל כך למה אתה מצפה עם טמפק מארז העומדת על 40מעלות?!אני מסכים בהחלט , כל הסביבה של המעבד חמה מידי אתה צריך לדאוג לזרימת אויר טובה יותר במארז(כבלים מעוגלים, מספיק אויר זורם לכיוון המעבד לקירור ושאיבתו של האויר החוצה לאחר שהתחמם)ה-AX7 נחשב להיטסינק מהטובים שיש אז חבל על הויכוח לגבי יעילותו רצוי לבדוק אם לא מרחת יותר מידי משחה טרמית גם זה יכול להביא לתוצאה הפוכהלי יש את הCAK II 38 והמעלות של הלוח נעות בין 37-41ואני לא עובר את 52 ויש לי רק שתי מאוררים!אתה פשוט לא התקנת את הHSF כמו שצריך כי לכל מי שיש את הAX7 אומר שהוא מגיע ל42 מעלות!!!!ואתה לא צריך להיות השונה!! למה אתה חושב שהוא עולה 270 שקל אם הוא לא כזה טוב!נסה להתקין אותו שוב!
פורסם 2002 ביולי 723 שנים 270 ש"ח זה כולל המאורר אפשר לקנות את הגוף קירור לבד בערך ב-200 ש"חולהתקין מאורר 80 שקט יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.