פורסם 2002 ביולי 623 שנים אני מנסה להתקין אצל אחותי במחשב (מערכת הפעלה בכותרת) את "אתה חושב שאתה חכם", אך מופיעה לי הודעה (בתרגום מאנגלית) שאיני יכול להפעיל את אפילקציית?(מילה שאני המצאתי, אפילקציה בסמיכות ) הVB5 משום שלא התקנתי את הService Pack האחרון לWindows NT שלי... לWin XP עוד לא יצא סרביס פאק, וגם לא נראה לי שזה מה שיפתור את הבעיה... אנא עיזרו לי למלא את הזמן הפנוי של אחותי באפילקציית VB5, וכתבו מה אוכל לעשות.
פורסם 2002 ביולי 623 שנים כנראה שהמשחק "חושב" שמערכת ההפעלה שלך היא 2K אז הוא(המשחק) דורש עידכון ( או SP )תצור קשר אם יצרן המשחק לגבי עידכון ל XP
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אתה יכול לנסות את זה Application Compatibility Toolkit http://www.microsoft.com/windowsxp/appexperience/default.aspהלומדה "קרב בחשבון" סרבה לעבוד על XP בעזרת האפליקציה הזו הצלחתי להפעיל אותה, אבל רק במשתמש "אדמינ"
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אהאהאהההה יש לי עוד רעיון תנסה להפעיל את התוכנה כ WIN98 או 2K ( אתה יודע עם מקש ימנה -->מאפינים --> COMPATIBILITY --> ואז איזה WINDOWS שאתה רוצה
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר אוקיי, תודה רבה.אני ינסה מה שאמרתם.Compability היה Win NT (Service Pack 5), וזה כמובן עזר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.