פורסם 2005 במרץ 1920 שנים יישר לכוח למתנחלים :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: בוא אני יגיד את זה ככה צה"ל = צבא הגנה לישראל! לא לפלשטינאצים!
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים דרור - לא, ממש לא, וזאת אחת הסיבות שהוקמה ועדת אור. אבל אני מניח שאם אף אחד לא היה זורק בקבוקי תבערה, אף אחד גם לא היה נהרג.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים יישר לכוח למתנחלים :yelclap: :xyxthumbs: :xyxthumbs: בוא אני יגיד את זה ככה צה"ל = צבא הגנה לישראל! לא לפלשטינאצים! אל תראה לנו כמה אתה חכם.
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים אל תראה לנו כמה אתה חכם.תן לי לנחש סמלאן (בכוונה עם ס')בלי המתנחלים וצה"ל לא היה לך עכשיו מדינה
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים חחח אם היית מבין שהפלשטינים הם הנאצים החדשים ....חוץ מזה מה הימניים תרשמו פלשטינים עם ט' - למה ?שורש המילה פלשטינים הוא ש.ט.נ לא רק שהם השטן אלא גם הנאצים החדשים רק חסר להם את הכוח שהיה להיטלר וזה הסוף שלנו
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים חחח אם היית מבין שהפלשטינים הם הנאצים החדשים ....חוץ מזה מה הימניים תרשמו פלשטינים עם ט' - למה ?שורש המילה פלשטינים הוא ש.ט.נ לא רק שהם השטן אלא גם הנאצים החדשים רק חסר להם את הכוח שהיה להיטלר וזה הסוף שלנו אם היית מבין מה זה נאצים....
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים בימין הקיצוני מנסים לשנות את המציאות והחופש, קראו כאן:http://rotter.net/forum/politics/5610.shtml[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים ומט, LOL.דרור, באמת, תפסיק עם הפרובוקציות שלך (שבאמת לא קשורות לזה שהמתנחלים חסמו את נתיבי איילון, מילא זה היה 'במקום', אבל זה לא)
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים דרור - לא, ממש לא, וזאת אחת הסיבות שהוקמה ועדת אור. אבל אני מניח שאם אף אחד לא היה זורק בקבוקי תבערה, אף אחד גם לא היה נהרג.דניאתה חושב שאם המצב היה קורה שוב היום, אחרי ועדת אור (שהוקמה לפני הבחירות של ברק משיקולים פוליטיים), לא היו יורים בהם?במי פגע בקבוק תבערה?בערך במי שפגע בו צמיג שרוף לפני כמה ימים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.