פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר חחגם אני קניתי משהו דומה לפני שבוע בערך!!הדבר הזה סדר לי את כל החדר - אני מוצא כל מה שאני צריך - אין יותר דברים בשקיות קטנות שנעלמות..ד"א - כמה עלה לך- ומאיפהוהאם זה בא עם מחיצות פנימיות?כן זה בא עם מחיצות פנימיות . וזה עלה לי 50 שקל מ-ace
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר עדכון נוסף . קניתי סוגי נייר שיוף שונים מידות 46,120,1000 . קניתי גם דבק איפוקסי מכוון שיש לי איזה רעיון לגבי המאוורר. קניתי קופסה בגודל של 110 על מנת להכניס מקדימה . לא מצאתי בונדו באוטודיפו . אמרו שרק שבוע הבא יהיה להם יש להם תחליף ששמו presto .
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים תתחדש,אמממ מה הרעיון של המאוורר? תגיד התחליף של הבונדו presto הוא טוב? הוא כמו הבונדו הרגיל?
פורסם 2005 במרץ 1920 שנים מחבר תתחדש,אמממ מה הרעיון של המאוורר? תגיד התחליף של הבונדו presto הוא טוב? הוא כמו הבונדו הרגיל? בכלל לא בונדו זה בונדו . החומר יותר טוב וכמובן יש לו הרבה יותר חומר 800 גרם מאשר פריסטו .
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר נחמד ביותר באיזה סניף של אוטודיפו היית?? ב"ש . עדכון נוסף 20/03/05 קניתי חלקים נוספים ופרקתי את המארז כולו . בתמונה האחרונה צריך הרבה בונדו . אבל אני חושב לעשות לו מילוי מכמה דברים כגון שאריות של פלסטיק וכו... החומר בשפורפרת זה חומר שנותן מילוי אחרון . זה אומר אחרי שמסימים לעבוד עם בונדו ועושים שיוף ולא משנה כמה משייפים תמיד יש סמנים של שיוף החומר הזה נותן אחדות ומונע שריטות .. אחלה דבר
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר הנה זה פרסטו , לא פחות גרוע מבונדו (עבדתי עם שניהם). למה אתה לא קורא את מה שאני רושם ? החומר הזה הוא חומר שהתפקיד שלו זה לתת פינש אחרון . ולא חומר מילוי
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים מחבר פריסטו לא טוב לקטע הזה הוא לא איכותי כמו הבונדו . במקרה היום קניתי את הבונדו
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים פיייי......יפה שאתה משקיע ....! אני מקווה שיצא לך יפה כי איך שאני רואה יש לו הרבה פוטנציאל למארז הזה .....בהצלחה אחי!! ותמשיך לעדכן!!
פורסם 2005 במרץ 2020 שנים למה אתה לא קורא את מה שאני רושם ? החומר הזה הוא חומר שהתפקיד שלו זה לתת פינש אחרון . ולא חומר מילוי שאלו מזה פרוסטו אז עניתי , מה הבעיה .
פורסם 2005 במרץ 2120 שנים מחבר עדכון 21/03/05 הספינר לפני עבודה . לקחתי ספינר של טיסן את החורים של הפלופאלור סתמתי עם בונדו אחרי שיוף בנייר שיוף מים גודל 1000 מרחתי חומר פריסקו על מנת לסתום חורים וסימנים של שיוף .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.