פורסם 2005 במרץ 1720 שנים לא מבין אתכם - מודינג זה עניין של טעם אישיהוא אוהב את המארז - לכן הוא קנה אותואחד לא אוהב X, אבל אוהב Yוהשני להיפךיש גם סוג של מודרים שאוהבים לקחת דבר מכוער ולהפוך אותו ליפהשוב - הכל עניין של טעםד"א מישהו יודע איפה אפשר להשיג מארז FULL TOWER במחיר זול (בלי ספק..)בכל מקרה - שיהיה לך בהצלחה -אני אישית - אהבתיתמשיך לעדכן
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים עוד רעיון שעלה לי לראש . בהחלט רעיון טוב, אבל שאלה שמסתובבת במוחי כבר במשך זמן, איך? אני מניח שזו תיהיה מדבקה.. אך אם לא, איך?!?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר לגבי הצביעה זה יכול להיות בכמה דברים והם : 1. צבעית בעזרת מקצוען או חנות שעושה את זה . אבל זה מאבד את הטעם של להכין משהו לבד . 2. לא חסר מדבקות . אבל שוב זה לא הכוון שלי אני מראה כאן מה שניתן לעשות . בקשר לבחור ששאל לגבי מארז full tower את שלי אני קניתי כולל ספק ב- 300 שקל . ב"ש ונ.ב לכול מי שחשב שזה לא full tower הנה הוכחה . http://www.mono-mode.co.il/Product.asp?intProductID=152
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים מחבר זה ממש לא פול טאוור,זה מארז לשרתים... אגב,פותח התא'רד התמונה הראשונה יפה לאיזה תמונה אתה מתכוון?
פורסם 2005 במרץ 1720 שנים אפשר לשים את המאורר קצת יותר למטה ולשלב אותו בבסיס של הלהבה... אפשר להכין תאורת לדים לכמה שכבות של פרספקס. להאיר כל שיכבה בצבע שונה... והשילוב יוצא מדהים (אפשר להאיר 3 שכבות באדום כתום וצהוב...)מדריך לשילוב כזה תבקש מאחד ממנהלי פורום המודינג אם החיפוש לא יעזור... (אני זוכר שהם הביאו אותו פעם למישהו, לפני די הרבה זמן...)
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים מחבר עדכון קטן . קניתי את הקופסה הזאת לחלקים קטנים שהכול יהיה לי מול העיניים .
פורסם 2005 במרץ 1820 שנים חחגם אני קניתי משהו דומה לפני שבוע בערך!!הדבר הזה סדר לי את כל החדר - אני מוצא כל מה שאני צריך - אין יותר דברים בשקיות קטנות שנעלמות..ד"א - כמה עלה לך- ומאיפהוהאם זה בא עם מחיצות פנימיות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.