פורסם 2005 במרץ 1420 שנים שלום, אבי כרגע נמצא בחנות מסויימת.ביקשתי ממנו לקנות antec truepower 430w אך אין להם.במקומו הם הציעו לי:Enermax 460W EG465P-VE 20/24Pin Power Supplyהאם כדאי לי לקחת את הספק הזה?בתודה מראש, נעם. נ.ב.אבי נמצא בקרבת החנות כרגע אז אשמח לתשובה מהירה.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר הנה עצה בשבילכם,ולא אכפת לי שאסור לדבר על חנויות.אל תקנו לעולם בLOGICPC!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים סמוך עלינו שנקנה.החנות הכי טובה אחרי ZIGZAG.חוץ מזה ENERMAX460 זה אחד הספקים האיכותיים ביותר שיש כיום.
פורסם 2005 במרץ 1520 שנים הנה עצה בשבילכם,ולא אכפת לי שאסור לדבר על חנויות.אל תקנו לעולם בLOGICPC!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!לעולם!אהה באמת לא איכפת לך? אולי במקרה מיוט או באן ישנו את זה?אני מניח שאתה או מישהו אחר בטח יפתחו עכשיו ת'רד על המשטר הדיקטטורי שהולך פה...ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.