עבור לתוכן

נגן WMV

Featured Replies

פורסם

יש לי בעייה קטנה, יש לי צלא סרטים בפורמט WMV שמגובים מהמחשב הקודם. עכשיו כשאני מנסה לנגן אותם ב WINDOW MEADIA PLAYER הוא מבקש את הרישיון ואין לי אותו.

יש איזו תוכנה שתאפשר לנגן אותם? או להמיר אותם ל AVI?

פורסם

תנסה עם BSPLAYER או MV2PLAYER

פורסם

אני בספק רב.. הייתי צריך לייצא את הרשיונות בגרסא הקודמת ולהעביר אותם לפה (לפחות ככה נראה לי).. אולי אפשר לפרוץ את ההגנה איכשהו...

פורסם
  • מחבר

תנסה עם BSPLAYER או MV2PLAYER

לא עןבד, ניסיתי את שניהם....

אני מחפש את ה "איכשהו.."

פורסם

תלחץ על הקובץ כפתור ימני:

proporties> advanced> details> add new user

תוסיף את היוסר שלך.

גם לי יש את אותה בעיה ואני לא מצליח להעביר, יכול להיות שאצלך יהיה אפשר.

פורסם

יש לי הרבה סרטונים בפורמט WMV ואין לי בעיה לנגן אותם ב-Windows Media Player 9 במערכות הפעלה Windows 98SE/2000/XP.

איזה רשיון צריך בשביל לנגן קובץ WMV?

פורסם

מהסוג המוגן ? צריך רשיון מספק השירות.. DRM WMV כמו שיש DRM WMA גם כן כמובן (לא כל נגני ה MP3 תומכים בהם)...

פורסם

מהסוג המוגן ? צריך רשיון מספק השירות.. DRM WMV כמו שיש DRM WMA גם כן כמובן (לא כל נגני ה MP3 תומכים בהם)...

כנראה שקבצי ה-WMV שלי הם סרטונים רגילים. לא ידעתי שיש קבצי WMV עם הגנה. :s05:

אני מניח שגם לקבצי WMA יש אפשרות של הגנה. מה לגבי קבצי MP3? ::)

פורסם

פורמט MP3 (וסרטי MPEG בכלל) הם פורמטים חופשיים ללא יכולת הגנת זכויות יוצרים (ו OGG VORBIS בין היתר). מסיבה זו, מרבית המקומות באינטרנט שעושים בהפצת מוזיקה חוקית לא משתמשים בהם, כי לא ניתן לשלוט בתפוצה שלהם...

בשביל זה יש בעיקר את הפורטמים של MICROSOFT שהם ה WMA ו WMV, שיש להם יכולת של הגנת יוצרים DRM ( DIGITAL RIGHTS MANAGMENT) שאפשרים במידת הצורך הגבלת התוכן של כל סרט למחשבים מסויימים ולזמן מוגבל גם כן. המתחרים הגדולים שלהם בתחום זה הם כמובן APPLE שהם משתמשים ב שיטת ה FAIRPLAY לשמירת על זכויות היוצרים בפורמט ה AAC שמתשמים ב ITUNES.. כרגע יש מלחמה די גדולה ביניהם בתחום (IPOD מול שאר הנגנים שתומכים לרוב ב WMA)....

מרבית הסרטים שאתה סתם מוריד בפורמטים WMV ו WMA הם לא מוגנים.. יש כאלו שכן... במידה ואתה משתמש בכאלו יש לשמור את המפתח הגנה שה WMP יותר בהתקנה ולהעביר אותו למחשב אחר במידת הצורך...

פורסם

קבצי WMV מוגנים ב DRM אי אפשר לראות אם מותקן אצלך windows media player 10,ב גירסה הקודמת (9) הצליחו לפרוץ את ה DRM וישנם קראקים לא חוקיים למיניהם.

אף פעם לא ניסיתי אז ככה אני לא בטוח עד כמה זה באמת נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים