פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מתי אני יכול לקנות בתים ב GTA Vice City ?יש פעמים שהבתים הקטנים של הקניה מופיעים ולפעמים הם לא מופיעים, ולפעמים הם מופיעים אבל לא נותנים לי לקנות (אומרים לי לבוא מאוחר יותר).ובכלל מה נותן לי הקניה של הבתים?
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים יש לך בתים ויש לך בתי עסקבתים, שבהם אתה שומר את המשחק (כמו המלון שבהתחלה) ומאחסן מכוניות - אתה יכול לקנות החל מתחילת המשחקבשביל בתי עסק אתה צריך לעבור משימה שנמצאת בשלב די מאוחר של המשחק, ואז אתה צריך לקנות כמה מהם כדי שתוכל להמשיך עם המשימות (איתם אתה צריך לעבור כמה משימות או משהו אחר ואז אתה מרוויח מהם כסף, אחרי שסיימת כמה מהם אתה יכול להמשיך את המשימות העיקריות)
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים במלון ההתחלתי אין לך איפה לאחסן מכונית אם אני זוכר נכוןגם לא בכל בית יש אפשרות לאחסן מכונית
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לא, אתה יכול לאחסן מכוניות רק בבתים שיש להם מוסך כזה קטן למכונית, לדוגמא יש בית כזה דיי גדול, הנה: הנה הבית הנה המוסך שלו והנה המיקום שלו (מה שמסומן בריבוע אדום) וכל ביניין שאין לו כזה מוסך אי אפשר לשמור בו מכוניות.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר תודה רבה אחי משחק ממש ממכר כבר הרגתי את DIAZ וקניתי שתי בתים זה נורא יש לי מחר מבחן ואני לא מפסיק לשחק
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים מחבר טוב חרשתי על המשחק קצת (קצת הרבה)קניתי את כל הבתים וסיימתי את רוב המשימותאני הבנתי שאפשר לשדוד חנויות,ולא רק את הבנקאיך אני עושה את זה?וקניתי את Sunshine Autos ששם אומרים לעשות תחרויות עם המכוניות אבל אני לא מצליח כלומר אני יורד למטה בוחר את הסולו שאני רוצה לעשות לוחץ על אנטר והוא נכנס לאוטו הקרוב, וזהו...אז איך אי עושה תחרויות
פורסם 2005 במרץ 1620 שנים טוב חרשתי על המשחק קצת (קצת הרבה)קניתי את כל הבתים וסיימתי את רוב המשימותאני הבנתי שאפשר לשדוד חנויות,ולא רק את הבנקאיך אני עושה את זה?וקניתי את Sunshine Autos ששם אומרים לעשות תחרויות עם המכוניות אבל אני לא מצליח כלומר אני יורד למטה בוחר את הסולו שאני רוצה לעשות לוחץ על אנטר והוא נכנס לאוטו הקרוב, וזהו...אז איך אי עושה תחרויותבשביל לשדוד כל חנות שיש בה את המוכר הזה עם החולצה החומה צריך פשוט לכוון את הכוונת של הנשק בלי להוזיז את העכבר ואז הוא מתחיל להביא לך את הכסף.ובקשר לשאלה השניה אתה פשוט צריך ללחוץ על שיפט ולא על אנטר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.