עבור לתוכן

על DREMEL וחיות אחרות

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות דרמל. עכשיו, בחו"ל זה עולה עד כ99 דולר, קיט פיקס עם הכל, ובארץ אם יש בכלל אז זה יותר יקר... אז אני רוצה לקנות מאתר בחו"ל. הבעיה היא שלא מצאתי אתר שמוכר את זה ושולח לארץ. אז.... מישהו מכיר?

פורסם

כשאני הייתי בארה"ב דווקא מצאתי את זה ב80$...

בכל אופן, כדאי לך לקנות בהום סנטר, יש להם שם דילים מאד טובים על שתי ערכות של דרמל (אחת כוללת יותר כלים וראשים, ואחת פחות), הזולה ב400 שקל והיקרה ב500.

זה יצא לך יותר זול (מחו"ל תצטרך משלוח), בארץ תיהיה לך אחריות, ותוכל גם ללכת לראות את זה בחנות.

פורסם
  • מחבר

אני ראיתי גם ב70 ככה באתרים בחו"ל

בACE דווקא חיפשתי ולא מצאתי, בהום סנטר אתה אומר... נראה

פורסם

אני קניתי בהום -סנטר את הסט ב500, מוצר איכותי אני חייב לציין...

פורסם

מה זה דרמל?

פורסם

מה זה דרמל?

dpointy250%2Ejpg

זה נראה לי :)

פורסם

מה כל כך מיוחד בזה שזה עולה 400 או 500 ??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

זה ה- (בה' הידיעה) כלי קידוח, ביחוד למודינג

פורסם

במדריך באר כותבים שזה כלי ממש מסוכן

הוא כל כך מסוכן?

פורסם

בACE אף פעם לא מוצאים כלום. אם כבר יש להם משהו זה איזה חיקוי עלוב של דרמל תוצרת סין, ופעם אחרונה שרציתי ראשים לדרמל הם ניסוי ליתקוע אותי עם ראשים של יצרן צד שלישי שהתפוררו לי ביד(עלק זה היה אמור להספיק לפלדה). בHome Centre אתה תמצא כמעט כל דבר שתחפש ואת הציוד המקורי של חברת דרמל. הבעיה היחידה, יש להם מחסור בראשים לדרמל, בעיקר מדגם 426A, שמשמש לחיתוך מתכות עבות כמו של מארזי צ'יפטק או כל מארז עם פח-פלדה של מעל 1 מ"מ. אז צריך ליסוע ליבואן לדיקו בא.ת. חולון ולקנות מהם ישירות את הראשים שאתה צריך.

מה זה דרמל?

הנה ההסבר למה שמים את המשפט הזה בביט-טק למשתמשים חדשים...

פורסם
  • מחבר

בACE אף פעם לא מוצאים כלום. אם כבר יש להם משהו זה איזה חיקוי עלוב של דרמל תוצרת סין, ופעם אחרונה שרציתי ראשים לדרמל הם ניסוי ליתקוע אותי עם ראשים של יצרן צד שלישי שהתפוררו לי ביד(עלק זה היה אמור להספיק לפלדה). בHome Centre אתה תמצא כמעט כל דבר שתחפש ואת הציוד המקורי של חברת דרמל. הבעיה היחידה, יש להם מחסור בראשים לדרמל, בעיקר מדגם 426A, שמשמש לחיתוך מתכות עבות כמו של מארזי צ'יפטק או כל מארז עם פח-פלדה של מעל 1 מ"מ. אז צריך ליסוע ליבואן לדיקו בא.ת. חולון ולקנות מהם ישירות את הראשים שאתה צריך.

אני הולך לפי המדריך הזה:

http://www.jesder.com/guide/guideindex.html

אין את החלקים שמצויינים שם כבר בערכה?

מקסימום, אפשר אולי לבקש שישלחו בדואר? (היבואן)

פורסם

תשאל את אלה מהקהילה שקנו, נראה לי שהראשים שיהיו שם יספיקו לך (בייחוד של הערכה ב500).

אני מכיר את המדריך הזה בjesder.. נחמד.

והאתר הזה (הרשמי) יכול לעזור לאלה שלא יודעים מה זה דרמל וגן לאלה שכן.

http://www.dremel.com/html/home_fr.html

פורסם
  • מחבר

זה מה שאני עושה, אני שואל ;)

פורסם
  • מחבר

אז הלכתי להום סנטר ויש להם שני דברים:

אחד מקורי של דרמל עם 15 ראשים (או איך שלא תקראו לזה) שעולה 560 ש"ח (559 לקטנוניים ביניכם :) )

ואחד של חברת וולף ("זה גרמני טוב, מיוצר בסין" :P ) עם 125 ראשים שעולה 350 ש"ח

מה אתם אומרים? יש לכם פרטים על ההבדלים ביניהם, אולי למישהו יש ניסיון עם שניהם, או רק עם הוולף?

אני בינתיים אחפש מידע עליו

פורסם

אל תקנה את הוולף, זה דרעק של מכשיר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים