פורסם 2002 ביולי 623 שנים מה אתם חושבים על הכרטיס הנ"ל כי הוא בדיוק מתאים לתקציב שלי 1075 והאם הוא יותר טוב מהרדון le והאם אני יצליח להגיע באובר קלוק למהירות של הti4600 {עם הגוף קירור המקורי} בתודה מראש יאיר ג'ובאני
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר הכרטיסים של סומה בערך באותו המחיר, והם הרבה יותר טובים לאוברקלוק. אז ה:PLATINIUM GF4 TI4200 64MBSE של סומה יותר טוב להמהרה. האם אני יוכל להגיע לביצועים של ti4600 אם הכרטיס הנל בלי החלפת גוף הקירור ומי מוכר את בכרטיס הנ"ל. בתודה מראש יאיר ג'ובאני
פורסם 2002 ביולי 623 שנים הכרטיסים של סומה בערך באותו המחיר, והם הרבה יותר טובים לאוברקלוק. אז ה:PLATINIUM GF4 TI4200 64MBSE של סומה יותר טוב להמהרה. האם אני יוכל להגיע לביצועים של ti4600 אם הכרטיס הנל בלי החלפת גוף הקירור ומי מוכר את בכרטיס הנ"ל. בתודה מראש יאיר ג'ובאני שים לב שאתה לוקח את הגירסה עם ה-SE! ההבדל בינה לבין הגירסה הרגילה הוא לא רק באוברקלוקינג. ראיתי מבחנים אצל DIGITLIFE ורואים שה-ti-4200 64mb SE מגיע לביצועים של ti-4400 וזה ללא אוברקלוקינג!!! הסיבה לכך היא שהכרטיס מצוייד בזיכרון שעובד במהירות 550 mhz (במקום 500 mhz המקובל). בנוסף הוא מגיע עם כל מיני חיבורים לטלוויזיה שהגירסה הרגילה לא מגיעה איתם! שווה לקחת רק את הגירסת 64mb SE. המחיר של כרטיס זה שווה למחיר של כרטיסים ממתחרים כמו MSI\ASUS ובנוסף לכל יש לו פוטנציאל אוברקלוקינג ביחס אליהם. אם אני לא טועה אתה תצטרך להוסיף קירור ל-זכרונות אבל אני לא בטוח אז תחכה שאחרים יגיבו לך בקשר לזה. אתה יכול להשיג כרטיס מעולה זה בסימפלטק \ פנדה \ פלונטר...
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר הכרטיסים של סומה בערך באותו המחיר, והם הרבה יותר טובים לאוברקלוק. אז ה:PLATINIUM GF4 TI4200 64MBSE של סומה יותר טוב להמהרה. האם אני יוכל להגיע לביצועים של ti4600 אם הכרטיס הנל בלי החלפת גוף הקירור ומי מוכר את בכרטיס הנ"ל. בתודה מראש יאיר ג'ובאני שים לב שאתה לוקח את הגירסה עם ה-SE! ההבדל בינה לבין הגירסה הרגילה הוא לא רק באוברקלוקינג. ראיתי מבחנים אצל DIGITLIFE ורואים שה-ti-4200 64mb SE מגיע לביצועים של ti-4400 וזה ללא אוברקלוקינג!!! הסיבה לכך היא שהכרטיס מצוייד בזיכרון שעובד במהירות 550 mhz (במקום 500 mhz המקובל). בנוסף הוא מגיע עם כל מיני חיבורים לטלוויזיה שהגירסה הרגילה לא מגיעה איתם! שווה לקחת רק את הגירסת 64mb SE. המחיר של כרטיס זה שווה למחיר של כרטיסים ממתחרים כמו MSI\ASUS ובנוסף לכל יש לו פוטנציאל אוברקלוקינג ביחס אליהם. אם אני לא טועה אתה תצטרך להוסיף קירור ל-זכרונות אבל אני לא בטוח אז תחכה שאחרים יגיבו לך בקשר לזה. אתה יכול להשיג כרטיס מעולה זה בסימפלטק \ פנדה \ פלונטר... תודה על ההסבר עריכה- נראה לי שצריך להוסיף קירור לזכרונות כמה זה עולה??
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אחי יש לי את הכטיס הזה שבועיים בערך ואני חייב להגיד שהוא מעולהבקשר לOC אני אצלי הוא רץ ב (305\610) אבל הוספתי לא קירור לזכרונות כי הוא מגיע בלי צלעות קירוראני לא מכיר את הכרטיס של סומה ואני גם לא מכיר את החברה אבל MSI היא חברה עם שם ואתה יודע שאתה לא מקבל זבל.אניממליץ עליו שכולם10
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אחי יש לי את הכטיס הזה שבועיים בערך ואני חייב להגיד שהוא מעולהבקשר לOC אני אצלי הוא רץ ב (305\610) אבל הוספתי לא קירור לזכרונות כי הוא מגיע בלי צלעות קירוראני לא מכיר את הכרטיס של סומה ואני גם לא מכיר את החברה אבל MSI היא חברה עם שם ואתה יודע שאתה לא מקבל זבל.אניממליץ עליו שכולם10איזה כרטיסהMSI GeForce4 Ti4200 - TD64 או של סומהפשוט לא הבנתיוכמה עלו לך הקירור לזכרונות
פורסם 2002 ביולי 623 שנים אחי יש לי את הכטיס הזה שבועיים בערך ואני חייב להגיד שהוא מעולהבקשר לOC אני אצלי הוא רץ ב (305\610) אבל הוספתי לא קירור לזכרונות כי הוא מגיע בלי צלעות קירוראני לא מכיר את הכרטיס של סומה ואני גם לא מכיר את החברה אבל MSI היא חברה עם שם ואתה יודע שאתה לא מקבל זבל.אניממליץ עליו שכולם10אהמ... סומה היא חברה עם שם מוכר בעולם אבל לא כל כך בישראל עד עכשיו
פורסם 2002 ביולי 723 שנים מחבר נראה לי שאני אקח את:MSI GeForce4 Ti4200 - TD64 ב938 ש"ח מפנדהכמה עולה צלעות קירור לזיכרון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.