עבור לתוכן

עזרה בחיבור מחשב נוסף לרשת

Featured Replies

פורסם

שלום!

יש לי בבית שתי מחשבים שמוחברים לרשת הם מחוברים עם כבל רשת רגיל עכשיו יש לי עוד מחשב בבית ואני רוצה לחבר אותו גם לרשת

מה אני צריך לקנות כדי לחבר אותו אם אני לא טועה קוראים לזה ראוטר

אני צריך שתמליצו לי על מה לקנות במחיר סביר שבין 300-400 ש"ח

תודה מראש ;D

פורסם

איך אתה מחובר לאינטרנט?

אם אתה מתכוון להמשיך באותה צורה, מספיק לך switch. אתה יכול למצוא כאלה פשוטים (5 פורטים) באיזור ה- 100 שקל.

ראוטר (ביתי) מאפשר לך להגדיר עליו חייגן ולהריץ את שיתוף האינטרנט עליו (כלומר שלא תצטרך את אחד המחשבים דולק כל הזמן). ראוטר בדר"כ גם משלב firewall כלשהו, ולפעמים יש בו פיצ'רים כמו print server ו- dynamic DNS.

ראוטרים פשוטים מתחילים מאיזור ה- 250 שקל.

פורסם
  • מחבר

איך אתה מחובר לאינטרנט?

אם אתה מתכוון להמשיך באותה צורה, מספיק לך switch. אתה יכול למצוא כאלה פשוטים (5 פורטים) באיזור ה- 100 שקל.

ראוטר (ביתי) מאפשר לך להגדיר עליו חייגן ולהריץ את שיתוף האינטרנט עליו (כלומר שלא תצטרך את אחד המחשבים דולק כל הזמן). ראוטר בדר"כ גם משלב firewall כלשהו, ולפעמים יש בו פיצ'רים כמו print server ו-  dynamic DNS.

ראוטרים פשוטים מתחילים מאיזור ה- 250 שקל.

המחשב שלי הוא המחשב הראשי ברשת ודרכו מחובר האינטרנט הוא מחובר למודם רשת. ושתי המחשבים מוברים בכרטיסי רשת עם כבל אני חושב שאני ילך על ה-SWITCH

כי אני לא רוצה להתעסק עם ראוטר והפיירוול שלהם וחוץ מזה המחשב שלי כמעט כל הזמן דלוק ומחובר לאינטרנט

אתה יכול להמליץ לי על switch טוב ואם אפשר אז לינק אליו כדי לדעת מחירים וחברות ממולצות

תודה לך  :xyxthumbs:

פורסם

switch זה דבר יחסית פשוט. לא רצה עליו תוכנה או משהו כזה כמו שקורה בראוטר, והוא לא מסתכל על התעבורה מעל רמת ה- ethernet, אז אין בעיה של עומסים.

רוב הסויציים גם יודעים לזהות לבד אם הם צריכים לעבוד במצב מוצלב או רגיל, דבר שחוסך בלאגנים כשמשנים קונפיגורציית רשת.

נדמה לי שהסויצ' האחרון שהיה לי היה של edimax ומי שעשה בעיות היה ה- ADSL ולא הסויץ'.

אה, ועוד משהו - אני באופן אישי נמנע מלחבר מחשב ישירות לאינטרנט. כשיש לך ראוטר, יש לך הגנה הרבה יותר טובה מהתקפות דרך האינטרנט כי אי אפשר לפתוח התקשרויות למחשב שלך. (מצד שני, צריך לקנפג פורטים ספציפיים כשרוצים לעשות את זה)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים