עבור לתוכן

הכנת כפתורים שקופים למקלדת אפשרי?

Featured Replies

פורסם

לא פשוט יותר ללכת לקנות מקלדת שקופה בכמאה שקל (אני חושב שפחות מהעלויות של הפרוייקט הזה) ולהינות יותר?

זה גם חוסךף לך כסף, זמן, סיבולת, כאבי ראש ומה עוד? הרבה..

• תגובות 35
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני לא כזה מבין בכל זה....אבל חוץ מכל מה שאמרו לך פה...

חשבתי על זה אני לא מזמן פירקתי כמה כפתורים מהמקלדת שלי ( מקלדת ממוצעת) עכשיו ממתחת יש לך חור כזה מיוחד בתוך המקלדת ובעצם פין מתחת למקש...או 2 או כמה שצריך פלוס תושבת כזאת שמתאימה את עצמה לחור כדי שהכפתור ישב כמוש צריך....אני בספק רב מאוד ( כמבון בלי לזלזל) שתצליח לעשות את זה לבד...

פורסם

לא פשוט יותר ללכת לקנות מקלדת שקופה בכמאה שקל (אני חושב שפחות מהעלויות של הפרוייקט הזה) ולהינות יותר?

זה גם חוסךף לך כסף, זמן, סיבולת, כאבי ראש ומה עוד? הרבה..

פשוט יותר כן. אבל כל הכיף זה להכין (אם זה בכלל אפשרי, ואני חושב שזה כן)

פורסם

את החורים אפשר לקדוח, אולי גם לשייף קצת את הפינים, ולהדביק את הכפתורים המוכנים כדי שלא יזוזו...

פורסם

יצא לי לפרק מקלדת (שנהרסה היה לי משעמם)

עכשיו פירקתי תכפתורים וכמו שמישהו אמר יש שם צורה מוזרה כזה של חור קיצר תנסה להוציא מקש תיראה איך זה ניראה

אם אתה מצליח אתה מלך...

פורסם

הם לא מבינים אותנו אלה. שאמרתי לכולם שאני רוצה לשים מסך קטן במקלדת שאלו אותי למה :kopfpatsch:

אני מציע שפשוט תחפש באינטרנט. אין מצב שאף אחד לא חשב על זה.

פורסם
  • מחבר

כמו שאתם אומרים אפשר לבשל פרספקט אבל זה בעייה חשבתי יותר בכיוון של להחליף את החלק העליון ב משהו שקוף ניסי לשייף אותו ולהדביק לזה

חתיחה שקופה של דיסק של הקופסה כמובן אבל זה לא יצא במקלדת שאני מנסה להישתמש בה. ניסיתי למלות מתחת לכפתור בסיליקון ולשייף את הצד העליון

אבל אז הכפתור לא נילחץ חשבתי יותר בכיוון של שימוש בסיליקון או דבק חם שהם חומרים חצי שקופים.אולי יש דרך למלות את התוונית בסיליקון זה יצא ממש

יפה ונוח. הבעייה שסיליקון זה חומר דיי גמיש ואני דיי בטוח שהוא ידבק לתוונית כי זה עדיין סוג של דבק.

אני דיי לא מצליח לתכנן את הצורה של התוונית ואיך לבנות אותה.

פורסם

אני עוד פעם אומר לך: אם אין לך את הציוד המתאים, אין מצב שתצליח להתיך פרספקס, לקרר אותו ושהוא ישאר פרספקס!

אבל זה החלטה שלך... התבנית צריכה להיות משני חלקים, אחד שכיל את כל הקידוחים ואת מה שצריך לשבת על המקלדת, בצורה של המקלדת, והחלק השני יהייה החלק העליון (אם אתה רוצה, אתה יכול להכין חלק עליון נפרד לכל אות, ולעשות אותם כתבליט)

פורסם
  • מחבר

גם לי ניראה שאני לא האצליח לעבוד עם פרספקט זה קצת קשה אני חושב לנסות ליצור תבנית ולמלות אותה בסיליקון זה יותר מתאים.

פורסם

איזה סיליקון?

פורסם
  • מחבר

סיליקון רגיל ב 10 שקל חצי שקוף

פורסם

איזה סיליקון רגיל? דבק סיליקון? גרגירי סיליקון להתכה? מה בדיוק...

פורסם
  • מחבר

דבק סיליקון אני חושב.

פורסם

אז זה לא טוב... הדבק הזה הוא מאוד דביק... הוא נדבק לזכוכית מלוטשת... אתה לא תצליח להוציא אותו מהתבנית.

קח אתגר: תמצא חומר כלשהו שתוכל לצפות בו את התבנית ושהדבק לא ידבק אליה :smile1:

פורסם
  • מחבר

אולי לנסות לבש זכוכית? זה לא דביק :lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים