פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לא פשוט יותר ללכת לקנות מקלדת שקופה בכמאה שקל (אני חושב שפחות מהעלויות של הפרוייקט הזה) ולהינות יותר?זה גם חוסךף לך כסף, זמן, סיבולת, כאבי ראש ומה עוד? הרבה..
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני לא כזה מבין בכל זה....אבל חוץ מכל מה שאמרו לך פה...חשבתי על זה אני לא מזמן פירקתי כמה כפתורים מהמקלדת שלי ( מקלדת ממוצעת) עכשיו ממתחת יש לך חור כזה מיוחד בתוך המקלדת ובעצם פין מתחת למקש...או 2 או כמה שצריך פלוס תושבת כזאת שמתאימה את עצמה לחור כדי שהכפתור ישב כמוש צריך....אני בספק רב מאוד ( כמבון בלי לזלזל) שתצליח לעשות את זה לבד...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לא פשוט יותר ללכת לקנות מקלדת שקופה בכמאה שקל (אני חושב שפחות מהעלויות של הפרוייקט הזה) ולהינות יותר?זה גם חוסךף לך כסף, זמן, סיבולת, כאבי ראש ומה עוד? הרבה..פשוט יותר כן. אבל כל הכיף זה להכין (אם זה בכלל אפשרי, ואני חושב שזה כן)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים את החורים אפשר לקדוח, אולי גם לשייף קצת את הפינים, ולהדביק את הכפתורים המוכנים כדי שלא יזוזו...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים יצא לי לפרק מקלדת (שנהרסה היה לי משעמם)עכשיו פירקתי תכפתורים וכמו שמישהו אמר יש שם צורה מוזרה כזה של חור קיצר תנסה להוציא מקש תיראה איך זה ניראהאם אתה מצליח אתה מלך...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים הם לא מבינים אותנו אלה. שאמרתי לכולם שאני רוצה לשים מסך קטן במקלדת שאלו אותי למה אני מציע שפשוט תחפש באינטרנט. אין מצב שאף אחד לא חשב על זה.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר כמו שאתם אומרים אפשר לבשל פרספקט אבל זה בעייה חשבתי יותר בכיוון של להחליף את החלק העליון ב משהו שקוף ניסי לשייף אותו ולהדביק לזהחתיחה שקופה של דיסק של הקופסה כמובן אבל זה לא יצא במקלדת שאני מנסה להישתמש בה. ניסיתי למלות מתחת לכפתור בסיליקון ולשייף את הצד העליוןאבל אז הכפתור לא נילחץ חשבתי יותר בכיוון של שימוש בסיליקון או דבק חם שהם חומרים חצי שקופים.אולי יש דרך למלות את התוונית בסיליקון זה יצא ממשיפה ונוח. הבעייה שסיליקון זה חומר דיי גמיש ואני דיי בטוח שהוא ידבק לתוונית כי זה עדיין סוג של דבק.אני דיי לא מצליח לתכנן את הצורה של התוונית ואיך לבנות אותה.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני עוד פעם אומר לך: אם אין לך את הציוד המתאים, אין מצב שתצליח להתיך פרספקס, לקרר אותו ושהוא ישאר פרספקס!אבל זה החלטה שלך... התבנית צריכה להיות משני חלקים, אחד שכיל את כל הקידוחים ואת מה שצריך לשבת על המקלדת, בצורה של המקלדת, והחלק השני יהייה החלק העליון (אם אתה רוצה, אתה יכול להכין חלק עליון נפרד לכל אות, ולעשות אותם כתבליט)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר גם לי ניראה שאני לא האצליח לעבוד עם פרספקט זה קצת קשה אני חושב לנסות ליצור תבנית ולמלות אותה בסיליקון זה יותר מתאים.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אז זה לא טוב... הדבק הזה הוא מאוד דביק... הוא נדבק לזכוכית מלוטשת... אתה לא תצליח להוציא אותו מהתבנית. קח אתגר: תמצא חומר כלשהו שתוכל לצפות בו את התבנית ושהדבק לא ידבק אליה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.