פורסם 2002 ביולי 623 שנים המחשב שליP4VXASD2P4 @ 1.7GHz320 אסדיראם @ 100TNT 2XP proffesionalמדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע....הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעםלמה זה קורה בכלל?שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו)הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות.כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון.תודה
פורסם 2002 ביולי 623 שנים זה לא קשור 98 או XP יש לך מעבד חזק !אוליי תנסה קצת לקרר אותו ואוליי זה יסתדר! דרך אגב הורדת את העדכונים??
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר לקרר אותו?אין לי איך...אני לא הולך להחליף את ההיטסינק שקיבלתי עם המעבד מהסיבה הפשוטה שאם הם משווקים את המעבד איתו אז הוא צריך לעבוד כמו שצריך.לאיזה עדכונים אתה מתכוון?תודהנ.ב.אני עוד מעט אשים תמונה של ההיטסינק
פורסם 2002 ביולי 623 שנים תשמע זה יפה מאודלי עכשיו יש 43 מעלות עם אותו מעבדבעומס הוא מגיע במיקרים קשים ל 60איזה מארז יש לך?איזה וונדוס ?
פורסם 2002 ביולי 623 שנים מחבר אממ לא ניסיתיאבל אני יכול להגיד לך שהבעיה קורה אחרי שהמחשב דלוק הרבה זמן...למה חשדתי שזאת בעיית קירור - אחרי כמה זמן ג'יטיאי 3 יוצא לי עם Exception Error ....וזה קרה רק בימים החמים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.