פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אתה לוקח בחשבון את זה שאתה שבניקון אתה מאבד X1 בזום האופטי לכן לא הייתי לוקח אותה... אם אתה צריך עוד מגה פיקסל קח את ה-A520.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים קח את ה-nikon, לי יש אותה, אחלה מצלמה. הכי הרבה אתה מתקרב עוד קצת להיכן שאתה מצלם... בקטנה ...
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מנסיון, A510 מצלמה איכותית, זולה וזום אופטי גדול יחסית לטווח המחירים שלה אז כדאי!!
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים A510,חבל לשלם סכום שווה ובסוף להיתקע עם מצלמה אוטומטית ולא להתקדם בעזרת ההגדרות הידניות של הצילום בקנון.כמו כן המסך של הניקון קטן יותר ועוד.. מלבד +1 מגה פיקסל אין לניקון יתרון לדעתי.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מחבר אני דיי מתחיל בזה אז לא חושב שאני יצתרך הגדרות ידניות...טוב אז רק כדי להיות בטוח הקנון יותר טובה חוץ מהmp נכון?וה0.8 מגה פיקסל האלה באמת יהיו מורגשים? אני לא הולכך להדפיס תמונות בגדלים ענקיים אבל אולי לערוך בפוטושופ וכאלה.. ואולי גם לצרוב לדיסק ולראות בדיוידי.. בדברים כאלו ירגישו הבדל או שזה לא ממש משנה? (גם לפי מה שראתי לקנון יש איכות טיפה יותר טובה..)
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים לא ישנה כלל.גם אם בזמן הקרוב אתה לא חושב שתצטרך את זה, כדאי תמיד להשאיר את האופציה פתוחה למקרה שתרצה להתקדם.תזכור לרכוש גם כ.זיכרון (מינימום 256MB), מטען+סוללות (GP 2300 מומלץ) ותוסיף גם תיק (תקנה בנפרד, לא באינטרנט, כך תתאים אותו לצרכים שלך, אולי מעבר לצילום כך שיהיו שם תאים נוספים).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.