פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אז ככה יש לי בעיה בneed for speed underground 2 אז ככה. כשאני מפעיל תמשחק הכל סבבה אחרי כל הסרטונים וכל זה.. זה מגיע למסך הפתיחה ואני רואה שחור!! וגם כשאני משחק לא רואים תמכוניות רואים שחור למה??? בבקשה תעזרוו לי !!דחוף אני כבר מת לשחק ! מחכה לתגובות בי......
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים תוריד מהרזולוציה...ואם לא עוזר תוריד מכל ההגדרות של הגראפיקה ותראה אם רואים את המשחק
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אתה לא צריך להוריד את כל ההגדרות, יש הגדרה אחת של ON\OFF שגורמת לזה (אני לא זוכר מהי..אולי משהו עם HORIZON) , תכנס ל GRAPHIC OPTIONS בזמן משחק, ותנסה להוריד כל פעם אחת ולראות אם זה מסתדר,אם ההגדרה שהורדת לא פתרה את העניין תחזיר אותה ל ON , בסוף תמצא את ההגדרה שגורמת לזה ותשאיר על OFF.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים מחבר זה לא עובד ניכנסתי לאיפה שאמרתה זה לא מצליח :'(אולי זה בגלל הכרטיס מסך שלי :S3 Graphics ProSavageDDR 32 MB (בטח כרטיס מסך דפוק)אזה באסהה אם יש לך/לכם פתרונות!!! תגיבו בבקשה אני לא יודע מה לעשות.>>>>>>>>ואם יש לכם אזה תוכנה שיכולה להאיץ תכרטיס מסך הזה!!! אז תשימו קישור...מחכההההה לכם בי.........
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.