פורסם 2005 במרץ 1320 שנים hope - twista feat evanscaught up - usherdont care who knows - keisha white50 cent -disco infernoוהשיר שהכי הכי הכי מככב אצלי בבית זה CANDY SHOP של 50 cent בין השירים העצבניים ששמעתי בחיי
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים כל הכיף זה שהכל ברשימה אחת ארוכה.שמים RANDOM ונהנים שעות.....nah, אני מעדיף להשאיר ב-playlist שלי רק את השירים שאני באמת אוהב, לא סתם נחמד לשמוע. הרבה יותר איכותי.
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים playlist here - http://virtual2002.tau.ac.il/users/www/58389/playlist.txtmost of the artist names are missing, sorry+ foobar2000, the way foobar is supposed to look[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים מכיוון שהמחשב מפורמט אין לי כרגע הרבה שירים.[attachment deleted by admin - 90 dayss]
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים WWWWWTTTTTTTTFFFFFFFמזה הסקין המטורף הזה? זה בווינאמפ???והבחור עם הסקין לfoorbar2000 מאיפה זה????
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני לא יודע איך אנשים עם המון שירים מסתדרים בלי foobar2000. תחשבו על זה, נגן די פשוט, אבל עם יכולת כמעט אינסופית לתוספות (plugins), והכי חשוב - עם טאבים לפלייליסטים. לדעתי foobar2000 ל- Winamp הוא כמו Firefox ל- Internet Explorer תמונה אחת שווה אלף מילים: אפשר לדעת איך אני מנמיך\מגביר ווליום בתכנה?
פורסם 2005 במרץ 1320 שנים אני משתמש בווינאמם בלי סקינים אוכלי זיכרון ובלי שטויות וזה נוח מאוד במיוחד כשיש לך את המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט אפשר לשלוט על הווינאמם ללא בעיות ולא משנה באיזה יישום אתה באותו רגע.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים לכל מי ששואל איך משנים את הווליום בתוכנה- הדרך היחידה שאני אישית מצאתי היא דרך Preferences->Playback->Volume Control. אבל חייב להיות component לזה. בכל מקרה, אני אישית מחזיק את זה על 100% בכל מקרה, ומנמיך עם הרמקול המרכזי כשצריך או עם הVolume Control של Windows. יש בזה יתרון כשחושבים על זה. לכל מיני תוכנות מולטימדיה עם volume meter יש לעתים נטייה לשנות את הווליום של מערכת ההפעלה.לא יודע, יתכן שזה באמת יחסר לכמה אנשים, אבל לי בחיים זה לא הפריע.
פורסם 2005 במרץ 1420 שנים הרשימה שלי(יש לי כמה עבריים ברשימה, מצטער שזה חירבש אותם): http://abnatan.077.co.il/abnatanslist.htm
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.